Friday, November 20, 2009

BAJU BABY ON LINE CUTE-CUTE!!!!




cutenya baju gaun ni.... I likeee.... sayangnya Qistina dan Ain dah besar panjang.. ermm... best. Ok.. sapa yg berminat tu sila dapatkannya di: http://babycutecloset.blogspot.com/ Memang cute2 semuanya!  (sorry... now blog tu dah tak berupdate ya Yang...tuan tanah nak berehat gamaknya)...

Kalau you all nak cari present untuk si kecil pula... boleh jenguk blog ini (klik).  Cantik2!!

5 comments:

  1. kalau teringin sgt nak beli ko belikan le utk khaira..hehehehe..
    birthday dia pun dah dekat ni....

    ReplyDelete
  2. Oh ya birthday!! Birthday Auntie pun dah dekat Khaira..15Januari.. Auntie punya anniversary pun dah dekat.. 14 Dec.. belikan la Auntie present... tudung Ariani warna emm..kejap pikir jap.. warna merah dh byk... warna pink!!! Amacam.. mama Khaira kan byk duit... heee bestnya...

    p/s: bestnya kalau ada suprise di hari jadiku yg ke *** alamak! dah makin keTUA aku ni... mcm mana ni??? Takpe aku ada peTUA untuk menjadi tak TUA2 ..

    ReplyDelete
  3. anniversary yg ke3 23dec, my birthday 1 jan, khaira nya birthday 22 jan...

    teruk L nak bagi hadiah ni...tu yg kene kerja kenteng2 & tak cuti raya haji ni...

    mama khaira & khaira kerjanya habiskan duit ayah je...

    duit mama khaira kene simpan utk mencapai matlamat umur 40thn nak hidup cara kaya...

    lalalalalalala......

    ReplyDelete
  4. petua untuk tak tua2 t aku pust kat blog ye....

    bila aku dah bg petua tu ...ehemehem...

    Sam anak ke-4 ku expected due on dec..baju tu muahhhh....cantekkk...belikan satu utk ank aku ye....

    ReplyDelete
  5. bolehhh... tp syaratnya kalau aku dpt diskaun 90% dari Park Que yg jual tu.

    Boleh ke Park Que? Kitorg tengah buat kempen HCMB40 ni....

    Heh heh heh.. senyap je tu.. tak boleh le tu....

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...