Tuesday, November 17, 2009

BERSANTAI DI PERGUNUNGAN KASHMIR

Sesaje je Makcik Mirror (MM) beri nafas baru pada blog ni... Pemandangan gunung-ganang yg MM pilih ni sebab ianya adalah simbolik kejayaan.. ya la tu... he he he...

Imagine je la kita sedang berada di Pergunungan Kashmir yg nyaman dan udara yg segar.. jauh dari tekanan. Buang seketika stress yg melanda. You all stress ke? Memandai je MM ni kan..
Chatbox dah pun MM buat sebab MS asik bising je... semua dah MM alih ke Bahasa Melayu sebab.. mana la tau ada makcik-makcik dari kampung MM yg tersesat kat sini terpingga-pingga pulak kalau tak tau bahasa orang putih...

"Makcik... refresh yg kt Chatbox tu maksud dia.. segarkan.." apa da.. internet ni pun satu.. ada ke "segarkan", mcm minum ABC je segar-segar pulak.... eh tapi apa pulak ya bahasa yg sesuai klu tak.. hmm entahlah... hantam sajalah. Janji korang boleh chat.

Oh ya.. NURUL ADIAH.. tahniah sbb dah nk mula bisnes jual baju baby on line tu... "wa wa wa...amboiii"... jgn lupa launching nanti buat ceremony... ceremony menu cyber kat Cafe World pun jadik la...

Si AMSUDA (klik)... jual PC ya.. bagus.. bagus.. teruskan...

Buat (klik) PARK QUE ... semoga terus berjaya hendaknya dgn bisnes hang tu.

ANIS (klik)... wah! D.R ko rajin bercucuk tanam ya! Tak sia2 jd menantu Kak Long aku...

to all readers and friends.... semoga terus sukses!








No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...