Saturday, November 21, 2009

HARI NI AKU BENCI!!!!!!

Benci sebab Amy dtg ke rumah kejap sangat... blom pun puas borak.. Lin yg kata nak mengandamkan aku pun tak sempat nk melunaskan janjinya.. benci!!!
Heh heh heh... benci tapi rindu.. lain kali datang la lagi ya makcik2... Makcik tunggu sentiasa..



Salah print~~~~~~
lagi satu benci... benci aku arini sebab tak pandai nak guna mesin cuci gambar tu.. last2 terprint berkeping2 gmbr atas tu .. dah terprint bayar ler kesemuanya.. apa nk buat... pandai sgt katakan.. org yg jaga tu pun acuh tak acuh je nk tolong aku.
Aku nak buat apa la gmbr aku yg bebanyak ni??? Kalau aku artis tu bleh la pass pada peminat.. Bencinyaaaaa....

Dia pakai baju itu ~~
Benci????? Tak benci la sgt dgn Qistina ni.. sbb anak kan.... mana boleh seorang ibu membenci  anaknya.. tak baik kan.... tp benci pd diri sendiri sbb tak mampu menukar pendirian Qistina yg enggan menukar baju buruknya ini sebelum keluar jejalan tadi... entah apa yg menariknya pd baju bulan sabit merah yg dah lusuh ni?






nasib baik dpt notepad ni dari Baskin Roobins.. hilang benci kejap...
Makan cekim ni untuk hilangkan benci yg pelbagai... segarnya!!!!


nyum nyum..


senyuman secoet utk hilangkan benci...
klik klik....



6 comments:

  1. Aku tgok ko letak cop mohor http://...syurga...tu ikut suka hati ko je...nanti aku ajar apa itu harmoni, penegasan, kontra bla...bla...bla...Satu lagi pilihan tulisan...Cuma aku je boleh kutuk engko kan? Tentu ko BENCI dgn komen ni...?

    ReplyDelete
  2. huhu....itu sudah masuk unsur seni dan prinsip rekaan....hahaha
    -nurul

    ReplyDelete
  3. waaaaaaa.....beg tu mcm nrul knal jek,.....cantikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. MS ~ nop... aku x benci pun... Org nk jd businesswoman hati kena jadi hati batu.. mana bleh kena tegur sikit melenting. Ahhhh xde hal lah.. apanyerr?? kalau pasal seni.. ko jgn ckp dgn aku sbb aku ni mmg keras tangan.

    tp COP MOHOR aku ni aku rasa masih ada nilai2 estetika yg tersendiri.. itu aku yg ckp sendiri la.. hahahaha.. sometimes we have to jump into the basket..

    oh ya.. mana2 gmbr yg cop mohornya warna putih dan menutupi gambar tu.. tu mmg disengajakan utk sensor tempat2 yg x sesuai dieksploitasikan..bukan kerana kejahilan aku dlm seni.. tp klu ko nk consult tang kontras, penegasan.. oh itu aku terima. Ya la.. aku ni mmg tak dilahirkan sbg anak seni even diseliling aku ni semua org2 seni semuanya termasuklah ko, si Puan ParkQue kita ni and our uncle semuanya kan org2 seni..

    Puan ParkQue.. beg tu? hahaha.. ni tgh jd duta ni klu Puan ParkQue nk tau... duta x berbayar.

    ReplyDelete
  5. Hai Nurul...Cik MM kita nampaknya bertelinga tebal...tahniah...ANDA memang BAKAL JUTAWAN! Sikap macam ni yang bagus..!

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah Jutawan..amin..

    yg aku ni pulak tak dpt post comment kt blog Nurul (babycute closet) tu sbb blognya tu aku dah war2kan kt FB... bahaya2.. karang ada "org2 yg tak sepatutnya" menjejak ke blog Miss Mirror ni..
    So ko MS kalau nk post comment kt situ pun guna yg HR punya tu je xyah guna blog MSom yg ada link aku tu.

    siapa itu "org2 yg x sepatutnya" tu?? Ala bukan le sapa.. bukan ler xbopren ke sapa.. maksud aku.. org2 yg tak berapa aku kenal kt FB tu la.. jgn ler salah sangka pulak.

    ehem!! iyer ler tuuu...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...