Thursday, January 7, 2010

CONTEST BARU PULAK!!

OK!! Join contest lagi!!!!


(http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/contest-baru-pulak.html )


Ok puan-puan... heh heh heh... jgn la terkejut lg... MM nak join satu lagi contest ni... syarat-syaratnya pun mudah... nak tau detail..jenguk-jenguk ler ke blog KAMERA BURUK.


ini ler gmbr yg I pertaruhkan... walaupun tak cun.. tp ada kenangan di sebaliknya.. nanti I terangkan ya...


KAMERA BURUK SAID :

"cara dia sama je sebijik cam blog yg buat contest ni.so aku x payah urai panjang2 dah.
copy gambar kat atas,(linkkan ke http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/contest-baru-pulak.html ) letak gambar korang rase cun.(gambar sendiri) atau ramai2 pun takper, janji korang punye.satu je dah ckup. post it as contest baru pulak and then post link kat bawah!

TAMBAHAN
gambar orang lain pun tak ape. asalkan bukan gambar cilok dari mana2. yang penting gambar tu hak milik diri sendiri. " begitulah yg dia kata..

tarikh tutup sampai hujung bulan 1.


PENERANGAN TENTANG GAMBAR ATAS TU...................

gmbr tu masa kt Jabal Uhud.. muka I mcm nak marah kan? Memang ler.. bukan senang kwn2 I nk tengok gmbr I tgh marah tau! Hehehe... Actually masa tu I nk suruh Qistina, anak I berhati-hati sikit.. tak mau dia berlari-lari sebab masa tu kami di puncak bukit yg agak curam dan orang tengah ramai... I pulak tengah sibuk diskus dgn Pak Arab tu untuk snap photo.. bayaran dikenakan ialah 5 riyal sekali snap.


Sebagai syarat.. penganjur minta tag 3 rakan yg lain.... OK.. rasanya2 mana2 blogger yg career women/man agak busy bab2 masuk contest ni... so, apa kata I tag 3 blogger ni :-


1) ANIS

2)PUTERICAHAYA

dan yg ketiga??? alamak ni yg masalah ni... Amsuda.. hang busy kerja ya Am?? Ala mana tau ada masa pi join contest ni ya... rasanya tiada UNSUR-UNSUR PAKSAAN kot... sapa rasa nk join.. join ler...

3) AMSUDA

To all my blog readers and follower kalau rasa nk join tu join ler... ala sesuker.. wat happy2...







2 comments:

  1. mekasih pd PUTRI sbb dah menyahut cabaran ni... yg 2 lg nama tu I mcm tak guarantee...mcm dah senyap sunyi je dr persada alam MAYA ni? Kesian... busy sgt ya Anis jd supir.. AMSUDA mmg dah mcm biskut dah..baguih ler.. workoholic..bykkn minum holirck ya bang!

    ReplyDelete
  2. t.kasih juga kpd AMSUDA sbb dah join..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...