Sunday, March 21, 2010

SEAFOOD GELANG PATAH DAN MELAWAT "SEDARA-MARA" ..


had seafood for lunch...


butter prawn yg lazat...


sotong goreng tepung...


tomyam and nasi putih utk 8 org...


alamak! pesal la kaler alas meja ni sama dgn baju aku!!!
terus tenggelam aku tau!


ni ler sebenarnya nama kedai seafood tu... kat Gelang Patah...
jln2 dgn Mama Teh lagi...

pastu melawat "sedara mara" di.......

tapi bukan sedara mara Makcik Mirror la ..

sedara-mara awak....

cun tak???
?
?
?
?

layanzzz!!!!


very friendly.....
rasa mcm nak kasi makan je
tapi tak dibenarkan pulak...



si mamat dan ularnya...



mr. cipan ke ni?


hensem tak?

ok... semua ini dan byk lagi....
boleh anda temui di ... ZOO JB.

MS pun baru balik dr melawat pakcik2 dlm gmbr ni last week kan?
mmg murah je tekit (meminjam kata2 KakIda)... aku pun tak tau..


Untuk mengetahui lagi update Jalan-Jalan Cari Makan Bersama Miss Mirror boleh join
di MISS MIRROR JALAN JALAN CARI MAKAN FB

6 comments:

  1. Wahhhh ramai gak jumpe sedara kat Zoo tu yer... hehehe...

    GeLANG pATAH PUNYE RESTAURANT tu macam sodapp jer... Memang sedap ker??

    ReplyDelete
  2. SP - Seafood Gelang Patah ni mmg sedap.. lebih2 lg kalau dtg ketika lapar..hehehe.. First time I dtg sini ketika baru habis pantang.. phm2 je la.. rasa semua masakan mcm lazat2 je.. kemaruk katakan. Masa zmn bujang pernah gak dtg ke sini tp xde rezeki kedai tutup. Memang agk famous jugak la tempat ni. Satu alternatif lain utk penduduk JB selain Pasir Putih and Senibong.

    ReplyDelete
  3. Sedara kat zoo..hehe sihat2 ye
    - wah sedap tuh makan kat gelang patah..tp kalu masuk lagi sikit..PENDAS..pon sedap gak makan kat c2,klu pagi ada nelayan jual ikan2 baru naik dari laut..boleh beli n masak..ketam segar..murah dlm rm 11-12 hinggit je sekilo .skg x pasti la..last pi taun lepas.

    ReplyDelete
  4. Pendas? ok lain kali nk cuba plak la kt Pendas.... sedapnyaa...

    ReplyDelete
  5. atas air kan restoran tu....tepi laut mcm pernah g tp igt2 lupa tmpt tu

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...