Friday, March 26, 2010

NAK INCOME LAGI?


CONTEST




Sebelum cuti berblog untuk beberapa hari bersempena hari minggu untuk spending my time bersama keluarga tercinta.... (mcm la kalau berblog tak dapat tumpukan masa pd family kan?)..... Untuk entry hari ini Makcik Mirror ingin kongsikan beberapa cara untuk menambahkan pendapatan anda semua sbg blogger, salah satunya ialah :

Sila klik banner di atas.... Setelah sign up... anda promosikan MYLOOK (search engine) di facebook anda, di blog, email or twitter and so on. Pendaftaran adalah PERCUMA.

Itu je untuk kali ni.... MM nak memasak pulak ni....mungkin selepas ini akan ada kejutan-kejutan lain pulak...

1 comment:

  1. salam ziarah.tq 4 utk Mylook.jom join bisnes best ni!!

    http://www.330hyper.com/hyprosms/?rId=140529

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...