Saturday, April 17, 2010

ANAK LELAKI MEMANG BERBEZA DENGAN ANAK PEREMPUAN

Salam semua..... morning....

(shoutmixku yg ala biskut chock fudge)






Selamat Berblog Dan Bergembira Dengannya!!

Apa yg Makcik Mirror (MM) bebelkan tentang anak lelaki anak perempuan ni? Memang ler anak lelaki berbeza dgn anak pompuan pun...

Bezanya apa tau puan2... betul la my MIL cakap, jangan terkejut nanti bila anak lelaki cepat lapar or dlm erti kata lain kuat makan.... sekejap-sekejap lapar.... Sib baik la teman2 blogger selalu bagi idea memasak. Kalau tak..... dah ketandusan idea MM ni.....T.kasih bloggers...Tapi pagi ni tak tau lagi nak masak apa....... nampak sedap plak resepi2 pie blogger2 tu... tapi masalahnya ovenku tak memahami situasiku... ada berlaku "masalah dalaman" bila MM onkan dia. Memang mengada-ngada.... menggedix betul ovenku itu.

Kalau macam tu.... MM ingat nak ajak IRP makan blackpepper pie kat restoran resepi rahsia tu jelah. But not now la... my Shashal dah nak makan sgt tu..... maybe buat sementara MM masakkan dulu sandwich sardin..... tu pun kalau dia boleh makan........... ermm tak jadi la.... roti pun macam dah tinggal secoet...




Pe kata kita masak mee siam je..... ok set!!! Mesti dia suka. Qistina pulak anakku yang paling tak cerewet....... dia tak suka breakfast pagi-pagi buta... berbeza dengan Shashal si bujangku yg mesti nak makan di subuh2 kala....


ok....nak siap2 ke dapur.....byeeee...


No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...