Tuesday, May 18, 2010

ASALKAN PERCUMA JE TERUS SIGN UP....,,siapa tu ya?

"memberi kepada ibu bapa hakikatnya memberi kepada diri sendiri. Walaupun
itu bukan niat kita ketika memberi, tetapi percayalah rezeki berganda akan
pulang kepada kita semula. DOA MEREKA MUSTAJAB. Harapan mereka kenyataan. Kasih mereka bekalan. Benarlah sepertimana sabda Rasulullah s.a.w, keredhaan Allah terletak kepada keredhaan ibu bapa."

Dah lama tak dapat email2 PERINGATAN spt ini... satu peringatan yg menarik utk direnung2kan... diterima dari seorang kawan lama... thanks ya pd yg bagi email ni.

Sebetulnya I memang paling malas membuka email sekarang ni ...sejak email I dibanjiri dgn email spam...memang salah sendiri........ asalkan ada offer PERCUMA je sign up.... tak berfikir dulu sama ada benda tu scam ke apa... kan diri sendiri yg akhirnya susah ~ :(

Ok la...... mlm ni tak nak cerita byk2.......dah mengantuk sgt ni....byee... ingat apa yg dipesan oleh pengirim email tu ya.... hargailah ibu bapa anda...


6 comments:

  1. betul miss mirror...tetiba teringat kat mak kite=)

    ReplyDelete
  2. hai Cik Puan Dr. Sirna.. nasib baik la I baru jumpa emak I semalam... kalau tak I pun menangis baca peringatan kwn I tu...

    ReplyDelete
  3. saya pun amat yakin pada kemustajaban doa mak saya..she got the power!!

    ReplyDelete
  4. betul tu Lip... mengikut pemerhatian saya sendiri melalui org2 di sekeliling saya, anak2 yg tidak pernah membantah nasihat ibu bapa sejak kecik, dilihat perjalanan hidup mereka nampak mudah dan berkat, walau ada yg belajar tak tinggi mana pun..tp Allah bukakan pintu rezeki... mungkin berkat doa ibu bapa mereka agaknya.

    ReplyDelete
  5. buat email baru je la cik mirror..hehe susah bila email dah masuk spam ni..bikin hati panas je


    - - -
    Nasihat Untuk Lelaki Dan Hakikat Perempuan [Versi Fitrihadi] Part 1

    ReplyDelete
  6. Fitrihadi...I dah ada 3 email pun.. ketiga2nya dah tercemar dgn email spam yg beratus2...paling tercemar 1 email tu sebab dah terjoin yahoogroup..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...