Monday, June 21, 2010

ADA TAK ORANG CAKAP BLOG AWAK BURUK?

semalam cari seluar tidur IRP sampai berjam2..
cik abg I ni mmg suka berhias jika di rumah... berhias utk I.. hehehe..thanks yang
..

Ada Press conference hari ni... dan soalan2nya ialah spt berikut : Thanks FIE atas soalan2 ...

Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?

MISS MIRROR ~ sebab dahulukalanya I suka bercermin, dah jadi habit.... sejak dah kawin, dah kubuang habit buruk tu.

Apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?

http://sam-puansyurga.blogspot.com ~ sam adalah panggilan nama I di sekolah.... Puansyurga pula ada maksud yg tersirat.

Apa method dalam penulisan anda?

Method ya.... Penulisan di blog I adalah merangkumi semua topik utk semua peringkat umur.

Penah terasa nak hapuskan blog?? Sebab musababnya?

Pernah la..... hampir2....... suatu ketika dulu sebab masa tu ingatkan nak stick in one dgn satu blog berbayar.

Pernah ahli keluarga baca blog anda?

More than pernah..... Abang I, kakak I dan my darling as well (skrg rasanya beliau tak baca lagi).

Apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?

Oh sebenarnya layout dan header yg latest ni terbina setelah I terbaca komen2 dari blogger sendiri... macam ni komen mereka ketika itu :

KOMEN 1 : "Kak.... header tu nampak macam kacau bilau la kak..." ~ ok fine...akak terima sbb masa tu akak bubuh gmbr cermin yg selirat2 tu kan...akak dah tukar pun sesuai konsep. Thanks 4 yr comment.

KOMEN 2 : "Warna terlalu simple la, tidak sesuai dgn konsep blog bervariasi" ~ lalu I pun variasikan la warna blog ni dari hanya berwarna biru kini dah bermacam2 warna.

KOMEN 3 : Gaya bahasa anda ok.. sesuai dgn konsep Mari Menggedix sebentar ~( ni dari juri professional masa contest itu ari).

~tapi skrg akak rasa gaya bahasa akak mcm kurang gedik la dik.... entah ler........ mood menggedix dah hilang kot? hahaha...

Bila blog anda diberanakkan?

July 2008~ Tp masa tu blog memang kosong..... takde la bubuh widgeo, jumlah traffic and so on semua tu.

Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?

rakan2 kashmirku (sila rujuk bloglist)

Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?


Sekolah anak I ada la...

Tag yg lain2 :
I tag semua sekali....... kalau tak nk jwb tag pun.......cuba jwb soalan ni...

PERNAH TAK ORANG CAKAP BLOG AWAK BURUK.... MARI KITA TERJAH RAMAI2 NAK TENGOK SEJAUH MANA BURUKNYA BLOG AWAK... :D

1 comment:

  1. haha. yg tgalkan komen tegur blog akak, ade link.

    yg bikin panas, bila komen bagai, tapi x tinggalkan link utk kita tanya, mcm mana kategori blog yg cantek pd beliau. ahaha.

    thanks akak. fie pon ade Mirror jugak. hehe

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...