Wednesday, June 23, 2010

APA YANG DIRISAUKAN ITULAH YANG DIDAPAT

E..eh...... baru je semalam I cakap... "nasib baik aku bukan blogger terkenal" tetiba hari ni dapat anugerah TOP BLOGGER 2010... Wow! Betul ke ni? I sedang bermimpi ke? Thanks Nana..



12 comments:

  1. hahaha..
    i mati2 xnk cr calon husband pak terap..

    tp now, candidate i..bekas pak terap..aauuuwww, sgt kelakar d situ sekejap..

    ReplyDelete
  2. Mamarazzie ~ Pak Terap? Baru arini I dengar.. apa bendanya itu?? Mcm bunyi kuih je tu?

    ReplyDelete
  3. slm singgah...first time smp sini...

    btol apa yg awak ckp tu..dh biasa dh jadi tu..huhu...

    Aku sebagai Surirumah

    ReplyDelete
  4. bardboo~ OO first time eh? Selamat datang ke blog saya (sambil membentang red carpet ni). Thanks ya singgah.

    ReplyDelete
  5. alamak, biler pakai ayat 'puan2' terasa mcm blog ni utk pompuan jek...segan plak i...

    ReplyDelete
  6. ZUL ~ ala itu sesaja je la.. konon2 ala2 Chef Wan sdg bercakap..tapi tak mesti rancangan Chef2 tu utk pompuan je kan? Tuan2 pun boleh menonton kan?

    p/s: sebenarnya telah diterangkan pun di entry yg lepas2 Zul.. u je terlepas pandang.

    ReplyDelete
  7. hehe ok2..janji dah ambik award ni.. i like..

    ReplyDelete
  8. MM , pak terap tu army..
    huahahahaaa
    my lil bro yg bg gelaran tuh..

    ReplyDelete
  9. Mamarazzie ~yes, I just found the meaning from a website.. now I dah tau dah. Sib baik I tak jadi nak tanya my FB frenz..klu tak mesti diorg gelakkn I ketinggalan zmn. thanks sbb telah menambahkn vocab I.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Puan,
    Sihat?

    ReplyDelete
  11. hahah..
    MM,siap cr tuh..
    by the way..thanks sbb sanggup cr meaning..hik2,

    ReplyDelete
  12. W'salam En. MS...sdg menyihatkan diri ni. Alhamdulilah segalanya..

    Bubblesphoto ~ itu sudah pasti, segan bertanya sesat jln.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...