Saturday, June 19, 2010

I am sorry......

Salam followerku yang dihormati....
Sebenarnya I nak minta maaf kejap sebab.... tak terperasan plak ada orang hantar friend request melalui kotak follower ni.... Sebenarnya baru hari ni I tahu yg ianya boleh berfungsi pelbagai guna... boleh tulis msg kat situ plak ya.....hehehe.... teruknya I ni..... baru hari ni I terperasan. Sorry guys.... lambat accept frenz request disebabkan kealpaan tu la.


Sob sob sob..... I sedang menangis..........Malam ni sebenarnya I sdg jelous sebab tidak dapat bersama-sama di perjumpaan keluarga... so, to all my siblings yg sdg berkumpul tu.... waaaa sebenarnya aku tersangat jelous... tapi takpe la..... raya kita berjumpa nanti ya. I kan dah bagitau reasonnya mengapa tidak dpt bersama2...

Emm.... malas la nak melayan jelous2 ni....... Sebut pasal jelous ni kan... sebenarnya dalam kehidupan I, orang yg paling I cemburukan hanyalah bila I tengok orang yg meninggal then bilamana orang tu semasa hidupnya tersangat baik tingkah lakunya, tidak pernah menyakiti hati sesiapa, melakukan suruhan Allah dgn sempurna... meninggal dlm keadaan Husnul Khatimah.

Memang la kita tidak tahu di mana bakal beliau diletakkan sama ada di Syurga atau sebaliknya sebab semua itu atas rahmat Allah........ cuma bila dah selama hidupnya sedap di pandangan mata kita, wajahnya pun warak... kita rasa macam....... "Waa bestnya... jelousnya mati dlm keadaan spt itu... aku ni entah macam mana la nanti".

Malam ni I tak kisah merepek2 mcm ni sebab dah tahu dah... malam minggu mmg selalunya my follower pun busy.... tak sempatnya nak menyinggah.. so, kiranya entry ni sekadar tulisan luahan hati sendiri untuk dibaca sendiri. Haha....sebab tu merepek meraban.... Kalau adik-beradik I nak menyinggah malam ni...... ha bagus... eh you all.. tadi pun I ada terbaca tentang tanda2 kematian Husnul Khatimah.... dan antaranya spt yg Ustazah Minolad ckp tu betul la....... ada manik2 keringat di alis si mati selepas nyawa tercabut dari badan... oo ok...dah tahu sebelum ni ya.. alright..

Ok la... malas la nak tulis panjang-panjang.......luahan selebihnya I nak tulis kat tempat lain... Kat mana tu ya? Dairy pun tak ada.... tulis je la kat wall FB.... byee nak gi FB jap.














9 comments:

  1. SALAM MM

    nie ada nie...ayu merayau2...di blog kak..

    opss....ayu pun baru perasan ada req untuk follower rupanya

    ReplyDelete
  2. W'salam Ayu...ooo ada gak tetamu malam ni rupanya...ingatkan MM sesorang merepek meraban. Thanks singgah.

    Tu la Ayu.. baik Ayu cek ruang follower tu kot2 ada fren request, tak reply nt org ingat kita menyombong plak.

    ReplyDelete
  3. sama-sama MM

    tu lah..nie dok selongkah req friends kat kotak follower..

    TERIMA KASIH sharing tau..

    luv u

    ReplyDelete
  4. oooo...patutlah MM jeles dan sedih ye....tak dapat gi rumah MS rupanya.....tadi gi merayau dlm blog MS...tak adapulak terselit muka MM yea....tak apa lain kali leh jumpa lagi..hahahaha

    ReplyDelete
  5. ooo dah ada gmbr kt blog MS ya..thanks 4 de info..dr mlm td tertunggu2...hehehe.. apa nak buat la Mama... ada aral melintang.

    ReplyDelete
  6. eh eh, jgn sedey2. tak elok tau. kate dlm pos seblum ni, jgn tido dalam kemarahan ? :P

    untuk tudung murah2, sile terjah sini ye Awe's Little Shop
    untuk blogwalking,sile terjah sini ye My So-Called Life

    ReplyDelete
  7. Long Hafiz cepat Long..cek, mesti ramai yg kecik ati tu tak accept frenz lg..

    @ntu @we ~ ya betul2, sib baik u remind me, I tak marah2 cuma jelous sikit2 je dgn family I yg gathering last night.

    ReplyDelete
  8. i pun baru tau ada frenz request tu, hehe, lagi ketinggalan zaman..;P

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...