Monday, August 16, 2010

LAPTOP KAMI SEMUA DAH JADI 'BATU'...

Ramadhan ke - 6

Sungguh pelik........... bila tuan yg empunya laptop ni balik (Ain), barulah laptop ni kembali sembuh dari penyakitnya... kalau tak seharian kelam je takde tindak balas. Nak harap laptop I sendiri... mmg dah lama terkubur dah...

Ah lupakan la kisah laptop Ain yg suka "membatukan diri"..... buang karen je... baik kita cerita pasal nak buat kuih raya... Apa kata kita buat kuih raya awal sikit. Minggu depan ke? Bukan apa, hujung2 ramadhan karang rugi pulak kan..... sebab mana la tau kan... nak kejarkan 10 malam terakhir yg sgt bermakna tu...

Eh uoll dah beli ke present utk org2 tersayang sempena raya ni? Semua gambar di bawah adalah ikhsan google...

Mungkin di antara berikut sdg berada di dlm minda anda?









.... dan lain-lain......

6 comments:

  1. Aku baru je beli notebook ricon dari Japan. RM 850. Ni yang sedang aku pakai. Senang, simple berbanding PC yang banyak wayar dan banyak kerenah birokrasi tu.

    Ko mintak je netbook yg comel tu.
    Yang baru baru berharga RM 1200.
    Tak payahlkah branded sgt, buat habis duit.

    ReplyDelete
  2. hahaha...

    ade plak laptop jd batu ye MM..

    agk2 ape kuih raye yg u nk bt tuh? nty please upload yer...nk dtg raye ke rumah u mcm jauh jer kan..kakakaka...

    ReplyDelete
  3. MS ~ best ke netbook tu? Nanti raya aku tengok.. Sebenarnya kan, bukan apa, laptop Ain ni si Shashal jatuhkan itu ari..terus dia meragam, Laptop aku sendiri mmg dah veteren sgt.. keyboard dia rosak..kejap boleh kejap tak boleh...last2 aku give up!! Terus masuk muzium.

    MS BUBBLES ~ Laptop tu jadi batu sbb dah terkena sumpahan...hahahha.
    Kuih raya? I rasa nak buat cheese tart kot. InsyaAllah nanti I upload siap dgn resepi sekali.. itu pun kalau menjadik!!

    ReplyDelete
  4. amboi, nk bt cheese tart tuh..

    sgt sedap!

    pasal laptop tu, notebook brand dell less than 1k.. colour pon cantik.. ceh, promote plak...

    lately ramai yg pkai notebook, kalau bkn for heavy duty..
    bateri pon lame... weeewiit!

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Memang..inilah yang ada di dalam fikiran akak. Ada duit, jalan.. Nak dapat yang no (1) dan (2)- rajin saja..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Kak Huraizah..
      Ada duit semuanya jadi Kak..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...