Sunday, September 5, 2010

MENU HARI-HARI TERAKHIR RAMADHAN...


puding yg menjadi kegemaran 3 perempuan di rumah ini...
yg lelaki tak minat...

nasi beringin yg tak fotogenik....(secara live ianya bersinar2... kan I bubuh butter tadi
menggantikan minyak sapi yg kontroversi tu)... sorry I dah delete entry yg sebelum ini...
uoll kalau nak tau lebih lanjut pegi je google
tuliskan "MINYAK SAPI YANG TAK HALAL.. adalah nanti jawapannya kat situ".
ini hidangan utk Qistina...sbb tu la sambal cenonet je sekadar buat rasa2..
Kedua anak dara I sgt menyukai hidangan ini....



Laksa ~ hari ni beli dua jenis laksa...
laksa Johor and Laksa Penang..
kuah laksa Johor = patut makan dgn speghetti baru umph kan?
kuah laksa Penang = guna mee laksa..
tapi kalut nak berbuka punya pasal
tertukar plak kuah antara 1 sama lain..
nasib kau la budak2... makan la sampai abis...

Lauk pauk lain malas nak snap...... antaranya
murtabak dan mee kuning yg bukan kegemaran.


2 comments:

  1. semalam berbuka tak masak...asben beli nasik beriani aje...sedap jugak

    ReplyDelete
  2. ok le tu Zai.... akak ni walau juadah berbuka dah beli kat bazaar, cik abg I still juga nak makan masakan bininya...tu yg ari2 kena masak.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...