Wednesday, November 17, 2010

Tentang Nuffnang, Produk Kecantikan On Line & Raya..

Menjana Pendapatan Lumayan Hanya Dari Rumah

 

Minyak Argan - Rahsia Kecantikan, kulit kekal muda, cekang,  mulus, menghilangkan jerawat dan penjagaan kuku yg sempurna.
Cara Pemakaian ialah sapukan pada keseluruhan wajah selepas membasuh muka dan biarkan semalaman, cuci keesokkan paginya... ianya kaya dengan Vitamin E mengatasi Minyak Zaitun.
Untuk keterangan lanjut sila ke :  BISNES ON LINE - Pendaftaran PERCUMA

Sementara itu...
Diupload gambar di bawah adalah untuk menjawab soalan dari seorang teman :

"macam mana nak cek sama ada kita dapat B.E atau tak?"... ok... ni I uploadkan... sila rujuk anak panah berwarna merah di bawah. Nampak tak perkataan EARNING?? Ok klik di situ ya... dan akan keluar la di bawahnya perkataan Buffered Earning/Pendapatan Terumpuk.




Oh ya.. terlanjur bercerita tentang Datuk Nuff, I nak ucap thanks
pada semua nama2 sykt yg tertera di atas jadual Campaign di atas, atas
kepercayaan mereka kpd blog Miss Mirror...

Sebagai penghargaan atas budi baik anda... sila la jemput makan
juadah raya aidil adha ini... ;)



hidangan di meja makan bondaku di Kashmir..
actually masakan dlm container ini adalah air
tangan my MIL (punjungan dari besan)



family ceria... tetamu ketiga yang hadir
ke rumah bonda pagi ini, Cikgu MS yang
semakin meletop2 dengan Kopi Kelapa Daranya..
Biar dia dengan kopinya... I pulak dengan....



BIO ASLI telah mengeluarkan produk kecantikan yang bebas daripada bahan kimia.
Anggun Series Toner-RM 50
Facial Foam-RM 50
Moisturizer-RM 50
Whitening-RM 50

Harga satu set ialah : RM200.00

Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli perniagaan kosmetik
secara on line ini .... silalah layari :
DAFTAR PERCUMA (klik sini)


6 comments:

  1. MM, waaa dah jadi bisnessman...;) selamat hari raya aidiladha....sedapnye makanan tuhhh....

    ReplyDelete
  2. Hany... Selamat Hari Raya!!! Jemput makan!!

    ReplyDelete
  3. MM u kena tolak tepi itu SKII utk sementara...guna bioasli cosmetic for 30day...pas tu buat testimonial... boleh gitu... klu ok nnt mmy pun tolak itu SKII juga... miracle water sudah RM200 toner bioasli baru RM50... bole jimat....

    ReplyDelete
  4. Mummy... last 2 weeks baru beli SKII essencse utk stok baru, baru BIOASLI keluarkan produk ni.... terlambat 2 minggu la.

    Terpaksa la abiskn dulu SKII then baru beli yg bioasli ni... atau pun maybe Bioasli pakai utk siang.. SKII pakai time tido.. maybe mcm tu kot.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Setelah mengamalkan produk kecantikan yg bersesuaian dgn diri, tentu sekali kamu boleh menambahkan lagi kecantikan diri TANPA sebarang produk. Apa yg perlu kalian lakukan adalah dgn meluangkan sedikit masa meneliti info yg ada di web page:

    Petua Kecantikan Tradisional TANPA produk

    Semoga sukses dalam karier dan perjalanan hidup! Tq.

    ReplyDelete
  6. menarik tu... inysaAllah nanti kami ke sana.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...