Thursday, November 18, 2010

Betul ke bila ada lagu orang malas nak singgah blog?

Maksud I bukan lagu yang bubuh dalam entry mcm you tube kat bawah ni... tapi bubuh kat side bar yg mana bila orang masuk blog je terus terdengar letupan suara lagu tu berkumandang...

I tak rasa mcm tu la... sebab kita masih ada pilihan... kita boleh mutekan speaker tu kalau kita tak suka.

Semua tu physology je... sebab benda tu dah dimasukkan dalam tip (tip blog yang tak berapa digemari) tu yg secara tak langsung mind set pun bertukar. I pulak tak bubuh lagu sebab nak "slimkan" blog.. makin slim, makin pantas loading...



Lagu exist ni liriknya puitis... Pernah tak uoll dapat lagu ni dari seseorang? Pasti sedih bila dapat lagu macam ni kan... apakan daya.. jodoh tak sampai bukan kerana ingin "menggapai bintang dilangit, menjadikan hantaran..syarat untuk milikmu seperti mana yang tertulis dalam novel cinta"...(lirik lagu itu)..

4 comments:

  1. adah suka lagu nie...:)

    bagi adah..ok je nak letak camner pun lagu tue...tapi tu la...kebanyakan blogger2 mcm tak suka jer letak lagu kat side bar...ntahlah...pandangan masing2..:)

    ReplyDelete
  2. ADAH - Sestgh blogger serf. internet dari office dan terkejut kot bila dgr lagu kuat berkumandang ala2 terkantoi dgn boss (maybe tak sempat nk tekan mute.. boss dah kat depan pc).

    ReplyDelete
  3. contoh yang tak suka - lagu tersebut mengejutkan pembaca

    tak salah nak letak..tapi jangan letak yang autoplay..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...