Thursday, December 9, 2010

Madu Asli Akasia - agen kami di JB

Oleh kerana ramai yang bertanyakan saya bagaimana untuk mendapatkan madu asli yang saya perkatakan tempohari, sukacitanya hari ini saya mewar-warkan Agen jualan MADU ASLI kami di Johor Bahru iaitu : Puan N - 0137202237



Kami mempack dalam botol-botol comel seperti ini
untuk memudahkan sukatan - 1 botol bersamaan dengan = 1 sudu teh.
Harga sila berunding dengan agen kami sebagaimana
nombor yang tertera di atas.

GAMBAR BAWAH :

kiosk penjual cenderahati inspirasi dari lebah dan madu ini
benar-benar menarik perhatian saya... (gambar : kunjungan di
Australia baru-baru ini )~ banyak sebenarnya
yang boleh anda niagakan secara on line...



Terbaca tadi tentang pengalaman peminum madu akasia ~ sila klik di sini.

Keaslian madu kami memang tidak perlu diragui. Terima kasih di atas sokongan pelanggan-pelanggan tetap kami. Semoga kesihatan yang baik menjadi milik anda selalu.

6 comments:

  1. @Sharinginfoz ~ hehe..

    @En. Me ~ ameen...mudah2an..

    @FareedSairi ~ mmg menarik... nak mencuba? Calling2 agen saya tu ya.

    ReplyDelete
  2. Menarik...Wat le post pasai keistimewaannya...Bo jagi agen jualan ke 10 bulan lagi?

    ReplyDelete
  3. Zarisma ~ keistimewaannya terlalu banyak... sampai tak terucap...hehe.. InsyaAllah akan buat post khas tentang itu nanti. Tunggu dan lihat ya.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...