Saturday, January 1, 2011

Menggedix Di Senja Yang Suram Di Minyak Beku

"Bila senja je menggedix, bila menggedix je senja"

"bila merayau je lalu kebun sayur, bila lalu kebun sayur je merayau.."

?

?

"Bila nak melepak je ramai orang, bila ramai orang je nak melepak"

?

?

"Bila nak snap photo je nak hujan, bila hujan je nak snap photo"

hahaha..... :D


lagi?

?

"Bila nak keluar kereta je dah gelap... bila dah gelap je nak keluar kereta"

?

?


"Bila cantik je nak ambik gambar... bila ambik gambar je cantik"

rehat jap... tarik nafas.... :D

?

ada gambar lagi?


hmmmmm......


"bila bertudung merah je berposing... bila berposing je bertudung merah"

adoii peningnya membaca Miss Mirror tulis ni...
ada lagi ke??

?

?



"bila makan speghetti je kenyang, bila kenyang je makan speghetti"
(ini si Jemah dan mamanya)


Hahahaha..... Sila jgn kata I sedang buang tebiat ya uoll..... I sebenarnya sedang mencuri keunikkan style sorang anak sedara I yang mana tiap kali beliau menulis di wall FBnya.... pasti dia akan guna ayat2 di atas...

"Bila bla bla blaa...... Bila bla bla bla".... kekadang I ketawa sesorang membaca
statusnya yg gila-gila tu..... orangnya kacak dan masih single lagi tau! ;) ... masih teruna trang tang tang. Hehe...

Lokasi kejadian photo2 di atas ialah : Pantai Minyak Beku Batu Pahat dan sekitarnya...
Kami pergi 3 keluarga, so meriahlah bebudak tu bila sesekali keluar reramai macam ni.... cuaca je agak suram sedikit petang ni.. Tapi memang best menghirup udara Pantai yg
dah lama kami tak jenguk ni.




2 comments:

  1. akak, dulu umah fie ada laut belakang neh. selalu fie pegi. tp skrg, diorg tambak laut buat kondo. dah xde pemandangan laut dah. haish.

    ReplyDelete
  2. seronoknya Fie.... best la dengar suara ombak... mendamaikan jiwa..ruginya la kan..haish haishh..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...