Saturday, January 22, 2011

Sambut Birthday 7 hari 7 malam 2011

Di perkarangan rumah MIL waktu ini, riuh rendah tetamu sedang menikmati hidangan....

BBQ




cheese cake topping blueberry

*prawn olio

itu ari si Fifi yang cun tu minta Miss Mirror
uploadkan gambar *apple scramble pie yang dah siap kan?
Ok... hari ni MM uploadkan khas untuk beliau...

puff...

*marble brownies cheese

siang tadi membeli present di carrefour.... oh dpt sampul
free je rupanya... bagus la K4 nih! Lain kali
boleh la beli present kat sini je .... ;)
petugas K4 sdg asik membungkuskan present.


Actually, sambutan birthday di atas ditaja oleh my SIL bersempena hari jadi si bujang beliau yang ke 5 tahun tapi Mama Longnya ni ditumpangkan sekaki... thanks ler utk my SIL.... dari aritu tak abis2 orang celebrate birthday I kan? Alhamdulilah la..... Kan I dah cakap, tiap tahun I sambut birthday 7 hari 7 malam.

p/s : semua menu2 yang bertanda * = resepi ada di dalam older post (di bawah label RESEPI).... sila layan diri ya puan2 untuk mencubanya sendiri.

4 comments:

  1. wah..hebatnya makanan utk sambut birthday..

    7 hari 7 malam>

    kalau ayu? sure naik badanku gara-gara terlebih makan...hehe

    happy birthday pada yang berkenaan ya

    ReplyDelete
  2. sedapnyerrrrr cheese cake itu!!! nak~~~~~~~ craving for that la minggu ni :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...