Sunday, January 2, 2011

Video Reunion yang hampir basi

Ditujukan khas buat Yati TIJB... sorry cerita dah basi baru hari ni dapat uploadkan... actually baru hari ni belajar tutriol dapatkan embed code dari FB ke blog.... itu pun setelah mengodeh2 blog orang tanpa sengaja di pagi-pagi yang mulia ni.












Credit kpd blogger ini atas tutriol.

2 comments:

  1. Welcome..Happy..New..Year
    ╔══╦══╗╔╦╗  
    ╚═╗║╔╗║║║║ 
    ╔═╝║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║║    
    ╚══╩══╝╚╩╝
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat maju jaya di harapankan tahun ini adalah lebih baik dari sebelumnya....

    Pasang niat, Satu matlamat , satu iltizam, satu semangat dan laksanakan dengan tekat .... harus berubah buat terbaik... Jangan hangat-hangat tahi ayam...

    Dah lama tak joint reunion lahhhh

    ReplyDelete
  2. bestnya dapt reunion.dapat jumpa member2 lama

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...