Monday, February 7, 2011

Nasib baik la.... kalau tidak.. mana aku nak letak muka aku?

Benci betul bila kita tak ada niat nak publish tapi terpublish gara-gara tersilap tekan. I nak uploadkan pix tu di blog lain, terpublish kat blog Miss Mirror ni plak (baru nak ngaku ada blog peribadi... hehe sorry.. blog tu blog syok sendiri untuk tatapan diri sendiri dan diprivacykan sebab utk simpanan hari tua dan penuh dgn gambar2 yang tidak patut untuk dilihat).


**Pemandangan Di Dashboard Saya Malam Ini***

(abaikan tentang apa yg diupdate oleh teman2 blogger yg lain itu...
tiada kesalahan pada entry mereka, yg I nak cerita ni apa yg I bulatkan merah)
- u see I memfollow blog I sendiri.
tajuk pun entah apa2 la kan.... nak type secret photos
tertype photos secret lak haiiii... dah mcm nak buat tip ttg photo...
dah la buta kayu ttg photography

Paling tak suka kesilapan-kesilapan mempublish seumpama ni.... sebab ia akan kekal di dashboard kita walaupun kita dah delete entry tu. Sib baik la gambo ni gambo menutup aurat... kalau tidak........ heee mana aku nak letak muka aku????

p/s : Maaf ya kalau entry ni entry paling gedix minggu ini. Menyesal tak baca? Uoll ada tak pengalaman macam ni?

6 comments:

  1. hahahah..
    tadi ayu dah klik..
    peeh..ada blog peribadi rupannya

    PS: ayu banyak kali kena..maklumlah ayu suka buat auto post...
    tapi tayangkan jerlah..hahaha

    ReplyDelete
  2. Ayu - blog peribadi yg diprivatekan perlu ada, klu kita rasa malas nk cuci gmbr, masuk je kat situ segala photo2 utk kenangan masa depan.

    Oh auto post sgt membahayakan. MM tak terfikir utk melakukannya.

    ReplyDelete
  3. dah lame i tak bace blog u..
    bkn u aje, nak bukak dashboard pon consider dah lama...

    biase la kalau kesilapan2 mcm tuh kan!!

    ReplyDelete
  4. patutla..i bkk2 dah takde, teringin jgk nk tgk rupe u...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...