Monday, March 28, 2011

SEGMEN MEMBANTU SILENT READER : Menghilangkan bosan, boy friend fatin liyana, cari penawar ilmu pengasih

Keyword dari silent reader yg akan kita bantu pada hari ini ialah :

1) Mencari penawar ilmu pengasih
2) No. dua ialah seperti di bawah :

Apa yang mereka google tu? Siapa boy friend Fatin Liyana?

3) Menghilangkan kebosanan.
^^**^^
Hari ni penat nak taip panjang-panjang, so, tulis ringkas2 je.. hopefully dapat membantu. So, this is my answers.... just my 2 cents.

Jawapan2 :

1) Untuk penawar, sila cuba klik sini.

2) Yang tu kena tanya Fatin Liyana sendiri.

3) Utk hilangkan bosan? Suri rumah sepenuh masa ke? Apa kata cuci-cuci mata pada gambar di bawah utk mendapatkan ilham.





menjemput teman2 lama datang ke rumah
dgn menyajikan mereka apple coklat yg comel spt ini
juga dpt menghilangkan kebosanan...

berblog. mengaji, bercucuk tanam, menjahit, membaca buku2
berilmiah, memasak resepi-resepi baru dan byk lagi
hobi2 yg menarik utk anda hilangkan kebosanan.


8 comments:

  1. apple coklat tu mmg menggoda la..!!! nk try la nanti heheheheh

    ReplyDelete
  2. datang sini tengok coklat epal tu terus tepon mak suroh mak belikan epal dengan coklat.hehehe.

    ReplyDelete
  3. SFM - Waaa.. amboi.. Riben2 tu tak nak beli sekali ;D?

    Nt dah jadi, jgn lupa upload ya ;)

    ReplyDelete
  4. Sama ada kerja atau tidak, BOSAN seringkali mendatangi kita.

    Sampai ada satu baris sajak Iqbal yang aku ingat sampai kini

    "Dalam Khalayak aku keseorangan"

    Jadi bosan itu memang salah satu sifat manusia, kerana kita dicipta perasaan termasuk keluh kesah.

    Michael Jacson, Britney yg dikelilingi jutaan peminat itu pun bosan dalam hidup mereka.

    Jadi kita kenalah menyerah diri kepada-Nya, AGAR kebosanan kita nyah jauh-jauh daripada hidup kita.

    ReplyDelete
  5. MS - Sungguh benar bagai dikata oleh tuan hamba. Oleh itu, bawalah sekurang2nya sebuah buku walau di mana kita berada.

    ReplyDelete
  6. betul lah apple coklat tu sangat comel miss mirror

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...