Monday, October 10, 2011

Korang pernah deactivate FB account? ...dan kenapa? E'eh busy body pulak aku tetiba

Hari ni I deactivate account FB (mesti korang cakap....... "ada aku kesah"). Hmmm tapi I nak cakap jugak..

Pesal tetiba deactivate FB ni?? Inilah yg dinamakan marahkan nyamuk kelambu dibakar... kerana fed up dengan......... dengan sapa ya? Biarlah rahsia. Malu pulak dah tua2 ni nak "membakar blog" dengan entry2 yg kontroversi... sebab tu main rehsia-rehsia je semuanya walau kalau ikutkan hati rasa macam nak letuskan... poppp!!! bumm!!! terus terkena kat muka "orang tu" hahaha... (imaginasi jahat betul.. tak baik tau..).


Motif entry ini ialah : Saja nk buat pengumuman pd rakan2 di friendlist... kalau tak bagi tau, nanti U olls ingat I sesaja remove U olls kannn?? Takde remove2nya.... I sayang semua kengkawan I.

Oleh kerana tak pernah ada pengalaman meng"deactivate"kan account FB sebelum ni, maka I ada sedikit jakun... kepada yg nak sama2 jakun macam saya.. sila ikuti dailog antara I dan borang spt di bwh...


"Are you sure you want to deactivate your account?" - borang tu tanya I

Yes, I'm sure la.... ko ingat aku memain ke? Serious tau!!!

(SILA RUJUK GAMBAR YANG DIUPLOAD DI BAWAH)


"Nordiana Naim will miss you" - borang tu cakap lagi

Immposible...

"Mat Som will miss you" - borang masih sibuk bertanya tanpa henti

Biar betul... baru semalam I tido rumah dia.

"Murni will miss you..."

Ya ke?


"Sarinah will miss you..."

Hmm takpe, dia bleh message I kat Fb I yg satu lagi... yg tu mmg tak boleh di'diactivate sesuka hati sbb akan melibatkan thread2 yg I create.

So, korang pernah diactivate FB?

4 comments:

  1. aku mmg selalu rindu ko punnn..

    aku pun pernah deactivate fb aku... alasan sbb akukan artis....huhuhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. Waa seronoknyaaa.. ada gak org rindukan aku. Mekasih Mei...

    Yesss... ya tak ya, artis lg byk cabaran. Aku yg tak artis ni pun bila time hot tu dtg, rasa mcm nak bakar je FB tu.. grrrrrr!!!! Astagfirllahalazimm... mengucap Sam..

    ReplyDelete
  3. BB - Sekali-sekala diactivate FB, rasa aman dunia ni. Now baru aku tau kenapa kau kejap on & off FB kau tu.

    (sorry lambat reply, dah 2 ari aku tak onkan laptop).

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...