Wednesday, October 19, 2011

Macam Mana Nak Contact Miss Mirorr? Thanks atas soalan itu...

In response to the Pakcik Google Search keyword "Macam mana nak contact Miss Mirror?" that has appeared on my "CCTV" yesterday, maka di malam yg syahdu ni I buat la entry ini.... kesian.. kot la urgent nak cari I kan..... kebetulan I tak boleh tido malam ni.. maka, I ingat malas terus la nak tido, kalau I tido.. alamat tak terjaga pulak pukul 6 pagi esok ni.



Siapakah gerangan kau ni ye? (Sila rujuk CCTV di atas). Pasti bukan teman2 blogger. Ok.... ini email I kalau you nak cari Miss Mirror, seorang Wanita beranak 3 dan bersuami satu ini.... missmirror@ymail.com (tapi.. I dah lama tak bukak email sebenarnya... agak2 tak response tu maksudnya I dah lupa password... hehe sorry)....



3 comments:

  1. glemer tu miss mirror..kekekekeke.. siap ada orang dok carik..

    ReplyDelete
  2. Aslkm MM

    Hai masak apa pagi ni?
    Wah glamour MM ni.
    Mama pun ingin berhubung dgn MM, Boleh beri akaun fb?

    ReplyDelete
  3. Linda - hehe..

    Mama Ju - waalaikumsalam... Fb account? Ada.. tp saya dah diactivate account, anyway nt saya bg ID.. insyaallah.

    Masak? Tgh rendam ayam.. tak tau nk masak apa.. tgh cari idea ni. hehe..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...