Tuesday, October 18, 2011

Terima kasih la kat semua teman2 blogger dan follower sbb belikan I tudung ariani ni...

Terima kasih la kat korang sume!!!!! Thank you so much!!!
Thanks so much atas tudung Ariani ini..... cantikk!! I suka..
pandai la korang nii...

????????

Hehehe

Ya ler kan... berkat susah payah korang sume menjengah I kat sini selalu, walaupun entry entah pape je la kannn..... dapat la I beli sehelai tudung kegemaran I ni dari duit Nuffnang (ni ibarat burung terbang dipipiskan lada, nampak akaun nuff naik sikit terus beli sesuatu :D).. Even hari ni Buffererd Earning I tinggal satu, I redha je... esok-esok kalau tambah lagi jadi 2,3, 4... I pun redha... janji kita tak klik fraud udah ler. Kejujuran itu sgt penting. Apa-apa pun I tetap akan berblog even yg satu itu menjadi zero sekalipun.... dah memang hobi aku berblog... nak wat macam mana kann..

Oh ya... lupa la itu ari nak upload pix basi ni... itu ari time menziarahi sorang blogger popular (popular la sangat kannn?? Hehe..) di kediamannya di Parit Sulong... I singgah di Pasaraya Sakan ni... walau tak shopping sakan, sebenarnya I ada snap gambo bersakan-sakan.. tp lupa nak post. Ni ler dianya.. terupload 2 je pulak.. selebihnya tercicir.



Membeli belah di Parit Sulong amat menjimatkan... I mean kalau nk dibanding
dgn JB ni.. mmg lebih murah 3 kali ganda.. logik ler kan.. dah nama pun JB
(oh tapi bukan kaftan ni.. ni sama
harga je kot kat mana2 RM19 lebih... cuma ada satu legging tu... cantik sgt..
dan murah pulak tu... nyesal plak tak beli lebih).
En. MS atau Kak Ida bleh la buat

bisnes legging plak la pasni.. hehe..


MOTIF ENTRY INI : Nak ucap terima kasih.. itu je.

8 comments:

  1. Salam MM
    Betuahkan MM
    Hari tu dgn mak ke pwtc,ajak mak masuk Ariani...mula2 mak nak sgt ke situ, tapi dah jln2 ke tpt lain dia tak nak pulak...tapi menantu dia dah belikan oklah...

    Tudung yg jarang2 ada manik2 dijual dgn RM 500 di situ!

    ReplyDelete
  2. Mama Ju - waalaikumsalam.. baiknya ipar ( menantu emak Mama Ju) tuu.. MM tak pernah beli yg over than RM200 pun.. kira beli yg simple2 je.

    MM suka tudung Ariani ni sbb selain nak support bisnes org kg MM sendiri (Pn Haryani) hehe...tapi patern dia tu.. mcm "sedap" sikit kat muka kita.

    ReplyDelete
  3. tudung Ariani selesa pakai tp harganya tu kena fikir 2 kali kalau nak beli..

    ReplyDelete
  4. Kak Zanafahmi - Ada gak yg murah.. serendah RM34 after diskaun. Maybe yg tu fesyen lama kot.

    ReplyDelete
  5. Wah! Syabas Inspector Shahab... Moga lagi gigih berusaha.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...