Tuesday, October 18, 2011

Gara-gara entry you...

2,3 hari ni Miss Mirror asyik dengan entry ala DCKK (Di Celah-celah kehidupan), pix pun semua pinjam dari Pakcik Google, tentu sgt membosankan... so, arini nak upload pix sendiri dengan entry bertajuk... "Gara-gara entrymu...."



Gara-gara entry seorang jejaka hensem yg I blogwalking pukul 3 pagi
dengan tajuk "masak nasi goreng kampung" dalam
video yg diuploadkan... pukul 4.30 pagi I masak "nasi goreng bandar"
ni.... Weyy... ni nasi goreng
bandar la Jeff (nama ko Jeff ke? entah tak tau pun..... ni saje je sebut)...
Nasi goreng kampung mana ada warna2 merah bersos tomato
ni semua... tapi yg pasti mmg marvelous!!! Thanks atas resepi.


Gara-gara celoteh Chef Wan dalam FBnya yg menyebut tentang
makan-makan sedap kat sebuah restoran, I bayangkan tentu beliau
tengah makan kek, lauk-pauk yg sedap dsbnya.... nyumm...
You ni Datuk, kalau bercakap pasal makanan memang
boleh buat orang terliur.. rasa macam..
malam tu jugak I nak cari..



Cincau Soya ni I order pun sebab tergoda dengan
entry seseorang... sib baik la jumpa gak akhirnya
di Chicken Rice Shop kot kalau tak silap...



To be honest, I paling geli geleman dengan satu pix kat FB...
Post tu lebih kurang berbunyi mcm ni..
"jika sesorang tak basuh
baju2 yg baru yg dibeli
(mereka sebut sbg "baju kecik"
ala paham2 sendiri la kan... nanti

badan keluar kulat... "
(pastu upload pix kulat yg
tumbuh pada ******* )... heee geli... tak peduli
la sama ada itu photo edit atau apa pun tapi dlm banyak-banyak
gambar dlm dunia ni..
gambar tu la paling menggelikan ever!!
Yulkkk.. please don't sent to my wall anymore... hehe..

Justeru, ini .. I baru siap membasuh baju2 yg I baru beli aritu.
Cantik tak baju kelabu asap ni? You harus katakan ianya cantik..
I tgh belajar2 pakai
baju yg gedoboh seiring usia, patern ni ala2 kelawar.. ada diskaun kat
Lady Like itu ari. Kalau tak gojez pun... katakan saja ianya gojez!!



eh sesat plak gambo ni kat sini... (ingat nak post utk
next entry)
ok la.. explain la jugak...
Ni masa jamuan raya kat sekolah anak I itu ari..
Thanks Cikgu..


2 comments:

  1. Aslkm MM

    Apa kabo?
    Memasak jam 4.30 pagi? Memang tabik sangat kat MM? Mama tak pernah buat!
    Baju tu mestilah cantik, sapa yg pilih..nampak mcm kain dia lembukt sgt..

    Bye, jumpa lagi.

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam Mama Ju...
    Saya masak pkl 4.30 pg sbb mlm tu sengaja tak tido.. terjaga pkl 2 pagi.. teringat ank nk exam esok paginya, so terpaksa stay up.. klu tido balik mmg bermakna saya x dpt bangun pkl 6 pg utk siapkan mereka. :D

    Ha'a.. baju tu mmg kain dia jenis lembut, tu yg beli..sy sendiri yg pilih.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...