Tuesday, January 3, 2012

Gambar itu memang seksi.. dan aku sedih melihatnya... tapi..

... tapi..."Barangsiapa membuka aib saudaranya, maka Allah akan membuka aibnya di akhirat"... so, sebab tu la baik aku buat entry syok sendiri dari memaparkan gambar2 seksi si polan yg tengah heboh di kalangan blogger dan FB'an sekarang ni. Ngeri aku kalau Allah membuka aib aku kat akhirat nanti gara2 kesalahan aku mengaibkan orang kat donia, mana aku nak letak muka aku ni??? Di mana?  Di mana?? Oh tidakkk...

Tu la.. kadang I pun pelik gak la dengan manusia yg suka menjadikan laman sembang popular sebagai medan untuk memalukan orang lain... tak takut ke implikasinya?









gambar seksi takde kat entry ni la Wak.. maaflah...
cuma saja je nk upload pix makan2 weekend lepas...








Nota untuk Datin Z (kalau2 dia menyinggah kat blog aku ni) : 

"Eh aku  confused ni wey... ni cawangan baru restoran ko ke Datin? Restoran Baser yg selalu aku pegi kat area Kota Tinggi tu.. tapi ni ada plak satu ni bersebelahan dgn Tmn Saujana? Menjengah2 gak aku ke dapur... kot2 kau atau anak kau tgh masak kat situ.. tapi nak tanya bebudak kat situ segan plak aku. Tapi masakan mmg superb! Tip top!"





15 comments:

  1. nasib baik kita bukan artis.......hehe....
    Nak tulis apa2 hal org lain, kena fikir 10 kali.

    ReplyDelete
  2. dah ada buka kat tmn saujana ya??
    ayu belum kesana lagi..
    entah bila..
    sebab ayu dah biasa makan kat kota tinggi, depan plaza kota

    PS: tmn saujana, itu rumah ibubapa pelajar tu.. em sangat sedih....

    ReplyDelete
  3. KAK ZANAFAHMI - Baik kita tulis ttg diri sendiri je la kan Kak..

    AYU - Akak pun tak pasti Yu.. baru nak tanya dgn yg empunya Restoran ni.. sama ada nama dia yg sama je ke atau cawangan..

    Oh pelajar itu tinggal di situ? Oic..

    ReplyDelete
  4. UNTUK ENCIK ANON - Maaf komen awak saya tak publish.. org tak nak sebut nama.. awak tersebut plak.. heeeeeee ngumpat tu tau!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, hai dear. . n_n
    sihat

    ReplyDelete
  6. Hai Eila.. waalaikumsalam.. I sihat. Thanks..
    Hopefully u pun sihat... happy u berkata2 kat sini.. walau pun sikit. ;)

    ReplyDelete
  7. macam sedap jer.. tah bila lah nak sampai kota tinggi nie.. huu huu huu

    ReplyDelete
  8. mm, betol agree dgn MM. tq mm. suka dgn cara mm. yerlah takyah nk sibuk kejar keyword bagai kan...tq again.

    ReplyDelete
  9. DEQ SU - mmg sedap.. nyum nyum..

    HANY - MM pun mengingatkan diri sendiri je sebenarnya..

    ReplyDelete
  10. MM lamanya I tak makan nasi ayam baser ni....ni kalo tak silap kedai kat taman saujana nih kan kan kan

    ReplyDelete
  11. GIE - Ha'a.. Tmn Saujana.. Selalu yg I pegi kat Kota Tinggi.. tu yg confused tetiba.

    ReplyDelete
  12. ter'confuse' jap... makanan apa dalam gambar tu ek... rabun plak petang2 ni...

    *lama sungguh tak jenguk blog ni...

    ReplyDelete
  13. EN ZUL - Nasi Ayam yg marvelous Encik.. tp dlm gambar tu lauk je...nasi dia blom sampai.

    ReplyDelete
  14. MM jln2 ptg hari..
    mkn ape ptg ni.... kite mkn koih koci hubby bli kat UPNM Sg Besi...
    sedappp....

    cite hal kuih la jgn cite hal org... tul tk MM

    ReplyDelete
  15. Betull...
    Kita crita hal kuih koci je la Kak C.O... lg sedap. Alamak.. tetiba teringat koci labu yg kwn MM janji nak buatkan sampai skrg tak buatkan.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...