Friday, March 30, 2012

Kepala dah ting tong...

Dah pening la kepala aku.... sedari tadi mengerjakan form DIGI yg aku sebutkan tadi, tapi tak lepas2... line tersangat slow atau gambar yg aku nak submit tu gedabak sgt... tak tau la.  Korang je la join contest tu wakilkan aku. Nanti aku cuba la kat rumah mak mentua aku plak.. kot2 line kat BP lg zassttt.  Pastu mintak mak mentua aku doa2kan sikit utk aku.... kekekeke.  Hadiah dia lumayan tau!  Rugi korang tak join.   Mana la tau kan.. dpt honeymoon kali kedua dgn cik abang...... bukan calang2, ke oversea lagi!!!.  (kalau aku tak tersalah baca la).

Yg pasti sekarang ni baik aku gi packing baju lagi bagus!   Jom packing baju!  


No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...