Monday, April 2, 2012

Nuffnang dan Vivo - satu permulaan pagi yg indah

Balik dari lunch date di Vivo bersama "roomate", tetiba tengok mailbox ada cek dari Nuffnang. Thanks Pakcik Nuff! Satu permulaan pagi yg indah. Alhamdulillah... syukuri tiap apa jua kurniaan dari-Nya...




Thanks juga buat my followers dan kengkawan yg baik hati menaikkan traffic blog ini tak kira di mana pun anda berada.





   

Cerita hari ini... jalan-jalan cari makan di VIVO..



Di balik rimbunan pohon bambu... (sengaja memilih ruang tak berbumbung sbb ingin menikmati kehijauan pepohonan dan jauh dari hiruk pikuk suasana shopping complex di bahagian dalam)....



 Baked Chicken Chop - RM15.90  yg ni untuk I...


Mushroom sup

Set 1 Grilled Fish Panini  + mushroom sup (gambar atas) + Italian Panini -  RM 12.90 (Yg ni memang berbaloi sbb sangkakan kecik, rupanya berset2).  IRP paksa I habiskan mushroom sup tu. T __ T.  Mujur sedapp..

TOTAL -  RM 39.40


Sekian lama I tak pegi ke vivo, bukan sebab apa.... adakala dah lalu... tapi terlupa nak singgah sebab lokasinya yg agak tersorok tu kadang buat I tak terperasan.  (Maybe I ada masalah penglihatan ;D).  Padahal pizza, kek dan speghettinya boleh tahan hebat.  Layanan so far so good.  Ramah tamah semua waiter kat situ.


Motif entry ini.... sila klik banner cumil di bawah utk mengetahuinya.
(Vote start 23 Apr -13 May 2012)

12 comments:

  1. MM...bestnye dapat cek nuffnang...zz ni entah bila nak rasa...lambat nau nak cukup...ihik ihik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZZ - sampai masa lebat la tu nt... hehe. Yg penting jgn jemu2 menulis. ;D

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah IKA... rezeki di pagi hari. ;D

      Delete
  3. wahh..besnya dpt duitt...blehla blanja..(^_^)

    ReplyDelete
  4. MM.. Tahniah la weh! Dapat cheque... Semoga jadi semangat membara tu!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih JS.. Takde la juta2 sgt punnn.. ;D

      Delete
  5. memang seronok betul bila dapat cek kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu tak seronok, dah mcm tak bersyukur pulak kan..:D

      Delete
  6. best dapat cek daripada nuffnang,,,,,nama pun D.U.I.T
    D- Doa ,
    U- Usaha,
    i- Istiqamah,
    T- Tawakal...

    moga kita sama2 berjaya ...k.

    wassalam....

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah... mudah2an Allah memberkati. Ameen.

      Thanks memfollow blog ini.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...