Thursday, October 18, 2012

Sorry.... saya sangat sibuk sekarang..

Terima kasih kepada teman-teman blogger/silent reader atas sokongan anda... ANDA MEMANG JELITA!!!
I dah  hantar purchase order pada BC berdekatan kediaman anda..
tunggu diorang confirmkan stok ye... pukul 11 baru bukak opis.  (hopefully ada... kalau takde... alahai sian you all kan..).


RM205.00

RM115.00

RM170.00
RM195.00

RM70.00

Harga tidak termasuk kos penghantaran.
Sapa2 lagi nak order... boleh email ke :  missmirror@ymail.com atau post je comment kat  bawah ni.

latest :  backpack  utk kanak2 dgn pelbagai pilihan... KLIK SINI.



10 comments:

  1. La, tauke nya sam ke...sy ingatkan u bt entry berbayar... Takpe, teruskan usaha... Dh byk duit untung leh blanja ye? Taknak kek, nk blanja lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh... insyaallah. Aisy punya pasal, boleh je.

      Delete
    2. nak belanja makanan kat jb...lama tak makan sejak pindah, rindu JB.. plan nk g lawat kawan2 kat Jb cuti sekolah nati..

      Delete
    3. Oo dulu Aisy pernah stay Jb eh?. Kisahnya..

      Delete
  2. wah wah u jual hand bag ke MM? banyak collection tak? kat mana nak tengok? heheheheh i dok cari beg nak pi kelas tapi yg boleh bawak masuk kamera gajah i tu sekali hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eny... Banyak collection... beratus2... tapi nak kena check dulu dgn stokist sama ada ada stok atau tak. Oh you sama ngan I.. I pun suka beg gedabak klu pi mana2.. (gara2 DSLR punya psl).

      Nak tengok koleksi tu kena jenguk kat http://carihandbag.blogspot.com

      Delete
  3. Rancak dah business nampak. Baguslah boleh ada side income. Cantik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala KakZakie... bisnes manja2 je ni... wat suka2..hehe..

      Delete
  4. Cantik2 la design handbag ni.suke3.jam tu pon ske.huhuh.kena buat kira2 ni sebelum nak beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha - terima kasih sbb suka.. apa kata "kira2" tu Sha fwd kat En. Tunang tersayang.. hehe..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...