Tuesday, December 25, 2012

Mari Berbahagia Tanpa Syarat

Definisi kebahagiaan itu tidak mensyaratkan kita untuk round de world baru dikata bahagia..




Ya, tidak dinafikan round de world itu membahagiakan... gi pantai... gi shopping2 complex, jumpa ramai orang...  lagi2 time cuti2 umum macam ni.... tapi kalau situasi tak mengizinkan, mungkin kerana pasangan kita busy... atau kita sendiri yg busy.... tidak la bermakna kita tak layak untuk bahagia.... kerana kebahagiaan itu sememangnya wujud  tanpa syarat Donggg.    Maka... marilah kita bahagia dgn cara kita... :D

Cara aku kalau nak bahagia kat  rumah time cuti :-

* Pepagi akan keluarkan semua bahan2 mentah, masak la cepat2.... tengahari dah boleh rehat.. boleh layan blog, layan FB - itu pun dah cukup membahagiakan.. apatah lg kalau ada customer nak beli.. 10 kali ganda bahagianya... :D

* Calling2 la adik beradik ke...  kawan2 lama ke...



Nak bahagia lagi?.  Sila nyoping2 di :
SQA Toi Galery..
lebih murah dari butik..





Oh bahagiaanya I tengok produk2 ni... lagi2 kalau you all yang  beli!!.
Bertambah la bahagianya poket I... :D


2 comments:

  1. kelaka la kak mirror ni..bahagianyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan bertambah bahagia lagi sebab Intan jenguk Kak Mirror di ptg2 mcm ni..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...