Wednesday, January 16, 2013

Present Dari Zamzarina Zambri - Apa Kata Wanita RTM

Mode :  ceria pagi ni bila ada poslaju hon2 kat luar pagar...
(kehandsomeman abg poslaju tu pun sampai  I tak terperasan
sebab dah kesukaan). Thanks Zamzarina of Apa Kata Wanita RTM atas hadiah ini!!!
Thank you ye!.  Moga bertambah rezeki you all tahun ni... aamiin.









Siap berangan nak matchingkan dgn  Halfmoon Shawl pink  yg baru beli hari tu.. satu kombinasi yg sesuai nak matchingkan dgn imej tv pada t.shirt yg kaler pink itu.... kannn?

Inner baju pula boleh pilih kaler hitam ataupun biru metalic..

Wah!.  Dah macam nak jadi imej consultant plak aku.. padahal nak buat entry penghargaan ni.

Ok.. ok.. kembali ke niat asal...
Thanks so much Zamzarina... 
Buat kengkawan pula, jgn lupa menonton 
Klik kat atas ni utk join satu contest berhadiahkan handbag
ALFIO RALDO! 
dan juga
ada satu contest 
PERCUTIAN KE CHERATING!!




Ok...Dikongsikan juga di sini... hadiah2 dari anakanda2 tercinta
bersempena hari2 penuaanku...

Terima kasih anak-anak Mama semua..
Mama kongsikan ni sebagai kenangan di hari depan dan tanda penghargaan..
jgn ada yg menjerit.. "Ala Mama niii... tak mau.. tau mau... malu la".

yg hijau tu dari Shashal... pink dari Qistina

Hasil kerjatangan Qistina

kad dari Shashal..

Mengambil kesempatan ini juga ingin mengucapkan terima kasih pd kengkawan yg wish.

OLDER POST :   PENTING KE HADIAH HARI JADI BAGI SEORANG ISTERI?

7 comments:

  1. Kakak lebih terharu dgn hadiah shasha dan Qistina. Siap lukis mama dan hadiah lagi.

    Sabtu 11:00 pagai kakak masih dipejabat lagi Sam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie - masa trima present bebudak kecik 2 tu pepagi buta... mmg rasa cam nangis je sbb terharu sgt. Hehe..

      Delete
  2. MM, buleh jadi imej consultant dah ni...dapat baju siap matching2 kan dengan tudung siap dengan inner..kkekee...berbakat nehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Linda, zmn skrg ni tak susah nak matchkan kaler.. semua kaler main campur2 pun org tetap accept dan diterima sbg aliran fesyen.

      Delete
  3. Birthday u semalam ye?happy birthday ya, so , T-shirt dah ada, IRP bagi apa pulak, hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Doktor...
      Tak tau la apa yg IRP nak bagi I weekend ni Doktor.
      Bininya pun tgh pikir2.

      Delete
  4. Happy Belated Birthday Kak Sam. terharunya tengok hadiah dari anak-anak tu. sedangkan anak cium bangun pagi pun dah seronok kan? sweetttt

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...