Tuesday, October 1, 2013

Ngumpat suami di alam maya

Ai request pada IRP biskut merry, creamcheese, butter... (pastinya semua itu bahan2 untuk buat kek kan?.).


Tapi..... yg dibawa pulang...




Somi :   "dah la..takyah la you nak penat2kan diri... baik concentrate ajar budak, makan je yg dah siap ni..".



Bini   :   *redho....  :).


IRP somiku - alang2 takut ai penat kat dapur, apa kata beras yg ai request tu you tukarkan jadi nasi maghlubah ke, nasi mandy ke... huhu!!.


*mengumpat suami di alam maya dgn izinnya..




9 comments:

  1. Haha...untung ada suami yang prihatin macam ni. Faham maksud dan kehendak bininya... .. tak cukup ke sam plan nak buat kek dan desert lagi gah tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kek Merry Creamcheese yg I idam (nak buat sendiri) dah bertukar jadi Kek Mango crepe.... sib baik rasa dia ada sipi2.... klu tak, kempunan I Aisy.

      Delete
  2. MM...husben ZZ lak suka cakap "kalau awak buat sendiri lagi sedap.." adeiii sabo je la kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu pujian tu ZZ....
      Hubby I mmg bukan penggemar kuih manis2, that's why tak suka I berlama2 kat dapur semata2 nak buat kek.

      Delete
  3. baiknya suami..prihatian kat isteri..;)

    ReplyDelete
  4. Dia tak mo bini dia penat masak kek hehe...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...