Sunday, September 1, 2013

Yang ke 56

Assalamualaikum....


Aku pun sedang bersiaran dari rumah Mertua aku (ada perkataan "pun" tu menandakan ada teman2 yg lain  sedang melengkar2 kat rumah mentua memasing waktu ini).   Haiiiii!!.  Sihat dan ceria hendaknya you all walau di mana pun berada, utara, selatan, timur dan barat.     Selamat Hari Merdeka semuanya yg ke 56 semalam.


Happy anniversary juga buat KN, ex-osmetku dan sominya Mr WR, moga bahagia selama2nya.... ingat bukan sehari, seminggu atau sebulan tapi... selama2nya.... selama2nya.  :D     




Dari dapur ibu mertua, kita tengok pulak apa yg kami masak pagi tadi.





Ok la...... nak balik JB dah... bye.

4 comments:

  1. mak aiiii....bestnya tengok menu2 tu...
    teringin la plk...dh lama tak makan ubi kayu rebus tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry buat you terliur. I pun hampir terlupa akan kewujudan ubi kayu dlm gambar tu, sempat jamah sikit je sarapan tadi :D

      Delete
  2. Ooo balik bermanja dgn MIL ye? Saya lak MIL yang datang sini.. Tapi i tak bermanja k...haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mmg manja orangnyaa.... ... semulajadi, hahaha..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...