Wednesday, December 4, 2013

Kasut misteri.... :D

"Mama nak gi mana pakai stokin??".      Ketiga2 budak  terkejut melihat mamanya.

 


"tak gi mana2 pun.........sejuk, pakai la stokin!".   - terima kasih kepada penaja stokin..  :D

Sejuk giler kat JB ni you alls!!!.   Pukul 3 pagi tadi hujan membawa ke subuh.




Tak tau la sama ada cuaca ataupun misteri  apa,  jelly shoes yg ai bingit2kan tak muat  itu ari - (masa beli muat, sampai rumah tetiba tak muat)... eh lupa, mana ada ai ckp ngan uolls, ai tulis kat ruang komen blog ZZ je sbb beliau pun ada cerita pasal kasut masa tu.

Tetiba masa jenjalan kat Aeon dua hari lepas, tak semena2.. tetiba muat pulak kat kaki, selesa je... dah tak sakit lg dah pakai. Mungkin dah mengecut kot kaki ai atas faktor2 kesejukan.... hehe..  Alhamdulillah.... tak membazir.




Ini bukan rumah ai... tapi ikhsan google.... saja upload kat sini utk memeriah2kan majlis.

4 comments:

  1. Haa.. sejuk sangat sekarang ni kan.. saya pun pakai stokin pinjam tadi.. maklumla tak bawa balik brg byk.. sejuk2 pinjam dengan mak..

    Lawa kasut merah menyala tu...menonjol si pemakainya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy - stokin I tu kan yg u hadiahkan itu ari.. tq.
      *Thanks.... I pun mcm "perasan" yg kasut merah tu cantik.. :D

      Delete
  2. MM, comelnyaa kasut jelly merah tu...hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Linda.... tu la, sib baik tau... muat akhirnya..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...