Thursday, January 30, 2014

Hanya Gambar2 Kenangan (utk peminat entry makanan)

Semua gambar2 ni sebenarnya memory silam. 2,3 minggu kebelakangan ni, Makcik dah tak dop masa nak makan2 kat luar lagi dah Yunk. Makcik busy... sian Makcik.. 


Tak sangka pulak ada yg merindu entry makanan... oh maafkan Makcik..Noks. Makcik pun terperasan mcm dah lama Makcik tak promosikan restoran org. So, terimalah gambo2 makanan ini yg Makcik perap dlm memory card sekian lama.. (tak la lama sgt sebenarnya... ada la dlm 2 bulan lepas masa cuti sekolah, kami dating berdua je masa tu... ).



Tapi tu la... punya la lama terperap, sampai Makcik terlupa apa tah nama restoran ni.. haha.   Bunyi mcm arab2 sikit. Habib?. Emm mcm bukan... wait2.. bagi Makcik masa sikit untuk flashback... kang dah ingat nama, Makcik update lagi..

Restoran ni restoran baru.. you all tau kan kat mana terletaknya  bangunan JAKEL yg depan Angsana tu... ha, dia area2 situ ler.. belakang sikit... pusing2 sikit area blakang tu.. nanti you all akan jumpa.  Menu ada mcm2 pilihan... org pun ramai, suasana pun kelaz.  Itu je ler yg boleh Makcik testimonikan.









Gambar Mee Rojak ni pulak masa makan kat Kompleks Pusat Bandar P.Gudang 2 bulan lepas..  Makcik suka mee rojak kat sini sbb hampir2 menyamai kesedapan mee rojak "Kashmir"... (rindunya ngan rojak mee kat "Kashmir"... ada lg ke Pakcik tu ye?.  Sapa yg bleh tolong jawabkan ni?).


3 comments:

  1. Apalah projek besar yg buat Sam bz benar2 tu? Ai... bisnes apa pulak tu....

    ReplyDelete
  2. Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...