Thursday, April 24, 2014

Hari Raya Preparation (Spontaneous Thursday - Part I)

Kalau dah buntu sangat sume tailor dah tak nak ambik jahitan, jgn nangis Dik Non..buat macam ahkak 3, 4 tahun lepas... antar kat kedai punjabi, kan byk kat area2 bandar tu... ok gak tau diorang jahit.  Murah gak diorang caj.. suka ahkak!. RM30 je selai.  Tapi kena bwk baju contoh ler... sbb diorang tak biasa jahit baju kurung.
                   

Gambar baju?.  Cantik!!!  Tapi  tak upload ler... dah nama pun "Spontaneous Thursday"... mana aci kalau upload2 pix.. tu tandanya tak spontan. :P

p/s :  Spontaneous Thursday is a day when a blogger posts random spontaneous things in his or her blog without writing it earlier and also without caring how it affects the community - credit Wiki

4 comments:

  1. knor suka baju beli siap2..kain ipar duai,mak mertua bagi...ada yg tak jahit lagi..tulah lain kali jgn bagi kain..bagi baju yg dah siap jer..heheh..demand la plk..

    rasa mcm nak bagi jiran jer baju tak berjahit tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnyaaa KNor.... byk dpt kain. Kalau saya...mmg sy suka kalau org bagi kain, mmg sy akan buat taun tu jugak.

      Delete
  2. Saya belum ada 2 pun baju raya. Kain pun tak beli lagi..ni nampaknya beraya dengan baju beli kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli siap je Aisy.... kdg siap awal2 pun meyesal bila nmpk ada sale yg cantik2 dan design2 pun lg latest.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...