Thursday, May 29, 2014

Handbag Polo Terjun Dari Langit

Dpd kemurungan ku memikir entah betul  ke tidak ia (entry lepas) takde pengesahan halal JAKIM... last2 aku delete je sudah kedua2 entry tentang restoran tu dpd aku dok pening2.   


Sbg menggantikan entry tu, maka aku buat entry BEG je la sudah.   Tapi jangan risau atau jelous.... aku tak nyoping pun.    Tak koser la aku, asyik keja nyopingggg je!!!.  Bukannya somi aku tokey lombong emas.   PERCUMA je beg ni Allah terjunkan dari langit untuk insan bernama Sam..  Thanks Allah.

                   




Menang contest kat FB itu ari sebenar2nya.... alhamdulillah.   Aku mmg suka benda2 free camni.  Haha...  Memang aku akan hargainya tak kira murah atau mahal.   Tadi dah pakai buat lasak2 ( I mean buat jalan2).. ternyata mmg lasak la... 


Jadi, dah alang2 orang "menangkan" kita.... of coz ler kita kena promote perniagaan orang tu.   Meh reramai klik like page BEG MURAH RM27.  



p/s :     hmm..... takde ke sapa2 nak "menangkan" kita lagi??.  Seronok pulak dpt benda2 sponsor mcm ni..  macam bajet divas plak rasanya.    Ahaks...
Mengharap kot dpt pandora percuma... lahai bestnyaa...



8 comments:

  1. Amboi.. bestnya dapat beg percuma yang lawa tu.. gi mana tadi..
    haha.. akhirnya delete kedua2 entry ya.. pendek kata kena hati2 la kita nak suap walaupun sebiji gula2 sekarang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy ...
      *Gi ambik baju raya kat tailor..
      *Ha'ah delete je entry smlm tu sbb malas dah nak pikir..

      Delete
  2. Semoga bisnes ANDA berkembang maju MM......

    ReplyDelete
  3. bestnye... saya tak pernah ada hand beg.. la nie baru nak beli tp still tengah fikir lagi sbb risau tak pakai...heee heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sesetgh org mmg tak suka pakai handbag... mmg sungguh bertuah org2 sebegitu Deq Su.... Bleh jimat. :)

      Delete
  4. Lama tak beli hand bag..kena beli jugalah ni..cemburu plk tgok hb MM..

    Takpe kita minta ampunlah pd Allah, sesungguhnya Allah Maha pengampun

    ReplyDelete
    Replies
    1. *Masuk je contest kak.... kot2 menang.. bleh dpt free... haha.
      *Ha'ah... tang TERmakan kat restoran yg ada hinzir tu... moga Allah ampunkan..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...