Monday, May 5, 2014

Hasil Pelaburan di Aeon (Jusco)

Stem Aeon yang terkumpul beberapa minggu (tak ingat la minggu ke bulan?) dah pun bertukar menjadi sebilah pisau semalam.  Terima kasih Jusco!.  Lebiu!!. Kadang2 Jusco ni hensem jugak la..  sudi berikan aku hadiah.    Tapi kdg2 tak hensem... sbb Makcik cleaner kat toilet atas tu marah2 anak aku itu ari hanya kerana anak aku lalu kat situ utk basuh tgn.    Aduhai Makcik... keja biarlah ikhlas.   Tengok mcm Sam ni Makcik... ikhlas je tau update belog.... walau arini.. tinggal 1 je CPUV yg blom meteared earning.  Lain2 semua dah ghaib.


*tu ler Makcik, Makcik tak tau ke ai ni duta Jusco?.  Sila respect sikit ok!.  :D







Ini pula hasil "pelaburan" di Jusco selama setahun.  Dapat la me'reedem" beberapa keping voucer.  Alhamdulillah.  Suka Jucso buat camni, berbanding menukar jadi barang sbb ai tak suka barang..  ai suka nyoping je!.  Kekeke..



Boleh saja aku tukarkan voucer2 ni  menjadi SKII kalau aku mau tetapi memandangkan.... aku ni kan isteri mithali, harus jgn ada perasaan selfish di dalam diri.    Karang kalau ada baju raya lelaki yg lelawo, ai belikan you ye Abang...  Baju Melayu lelaki brand John Master lawo kan puan2?.   Tapi lambat la pulak nak tunggu.. kengkadang dah dekat2 raya baru muncul.


p/s :   Hubby  tak mo dibelikan baju raya sbb baju last year ada lagi dia kata.... tapi aku rasa tak tergamak plak kalau aku  "mengsomitirikan" beliau... dah la somi cuma satu.


6 comments:

  1. oo duta jusco ke..baru tau jer..

    banyak melabur kat jusco..patut le jusco bertambah kaya..heheh

    ReplyDelete
  2. Byknya bocer...meh sini selai dua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nafisa punya tentu lg byk.. selalu beli lampin budak kat situ kan?. ;)

      Delete
  3. Wah.. banyaklah swkali dapat baucar tu. Berapa la belian tu.. bagus ingatkan keluarga masa diberi ganjaran.. mana nak cari mak macam ni.. mithali sungguh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn.....Aisy, mana nak cari bini mithali mcm ni kan?.

      *dgn harapan IRP akan terbaca. Hahaha.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...