Thursday, October 16, 2014

Roti Sarang Lebah

Dah la.. malas ai nak sedih2..
Nak stress2..
Nanti korang yg baca pun
terpalit lumpur2 kesedihanku..
Baik kita makan!!
ROTI SARANG LEBAH!!!.


Memang sedap dan gebu.  Kuah butterscothnya pun beliau bubuh seperately.. jd sapa yg tak suka manis..
Boleh la mkn begitu saja.




 Berminat boleh la  kacau kawan ai  pada nombor yg tertera di atas.. Amy Shariff 0197538004. Tp area Jb je ler.


Yg luar Jb.. sila google sendiri resepi Dik Non ye..



6 comments:

  1. Ooo cmni la roti sarang lebah yg ramai duk perkatakan.haha hany xdpt bayang kan pulok. Tq mm...tahu jugak rupa akhirnya.

    Rsnya area ganu ni mcm ada jugak yg buat.nanti la nak ushar jugak.nak buat harapannnn la kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harus dicuba ni Hany sebelum berpantang.. hehe.

      Delete
  2. huhuhuhu jauh sangat nak order :)

    ReplyDelete
  3. sedapnya.... pernah mkn sekali je. tu pun org yg bagi.. ada resepi tak? malas nak goggle heee heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deq Sue - resepi?. K. Sam x pernah buat, jd xde resepi khusus. Inshaallah nt klu ada "gang masak2 fb" share resepi mereka. K.Sam kongsi kt sini.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...