Friday, January 16, 2015

Dimanjakan Anak 7 Hari 7 Malam

Assalamualaikum w.b.t... 


Ada pun terciptanya kek coklat dan speghetti itu adalah atas perbuatan Ain.  Minggu ini Mama telah dimanjakan oleh putera puterinya atas alasan bahawa pada tarikh sekian haribulan adalah hari kelahiran Mamanya.    




Speghetti tu Mama bagi 5 bintang sebab sedap.  3 kali Mama tambah.   Kek itu pun sedap... tapi 3 1/2 bintang sebab tak bertopping walaupun gebuz.


Baik la, itu kisah kat rumah.. ini pulak kisah kat Shopping Mall.  Biasa ler... sambutan birthday ai walau tak meriah mana... tapi selalunya 7 hari 7 malam.  Khe3..   (percaya je la ko). 





Lately macam tersuka tudung hitam secara tiba2.



Terkesima plak anak2 ai tengok jejaka2 ni buat sticky.  Layankan je la..  (oh ya.. ini kat City Square).



Bayangkan dari segemuk2 itu gegula ni (gambar atas)... boleh jadi secumil2 ini (pix bawah) bila dah dicanai2 secara berjemaah.   



Jejaka atas tu tgh buat yg grape ni.  Cumil je kan?.   Maksud ai candy ni.




Melayan keriangan dorang.   (ini pula di Kotaraya).



14 comments:

  1. Wah.. syokla hari lahir disambut dengan hidangan sedap air tangan anak2.. patutla btambah 3 kali makannnya..
    Bila tarikh lahirnya? Takpela... terimalah ucapan..
    Selamat hari jadi Sam.
    Moga sihat ceria dan gembira selalu.

    ReplyDelete
  2. Waaaa untung mm anak dh besar. Seronok la kan time gini. Semua dh boleh diharapkan. Mm pakai tudung hitam boleh nampak kurus.haha tp mm mmg dh kurus xkesab la kaler apepun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Hany... tapi dorang masih perlukan pengawasan di dapur.

      Delete
  3. amboi untunglh ada anak2 yg baik budi bahasa msk mcm2 lgi... knor pun terliur tgok ni...
    semoga bahagia selamanya bersama family.
    mmg cumil jer candys tu..

    ReplyDelete
  4. sejuk perut para ibu kalau dapat anak2 macam anak sam...tahniah berjaya mndidik anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahmdulillah...
      Doakan moga anak2 ai ni terus jadi anak yg soleh/solehah ye Yan.. aamiin.

      Delete
  5. wahhhh seminggu sambut besday... kalau ai sebulan sambut besday dah macam raya dah... time time ni lah badan pun semakin subur... next besday ai harap dah boleh naik ke bulan lah... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mirror ingat pun mcm nak sambung sampai 2 bulan la Najib. Baru la kelazz kan..

      Delete
  6. Salam perkenalan sis.... jemput singgah blog eija :)

    #bukan main lama smbut bufday... seronok kalu ada yang meraikan.. terasa mcm mara pulak... hihi

    ReplyDelete
  7. selamat hari ulang thaun kelahiran...semoga hidup sentiasa dalam keberkatan.

    akak follow sini..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...