Tuesday, January 20, 2015

Bus Stand Larkin (4 Gambar)

Assalamualaikum.. w.b.t


"Sesungguhnya mereka yang paling utama di hari kiamat bagiku ialah yg paling banyak selawat kepadaku".   Sabda Nabi Muhammad S.A.W.

 Jom!!!.   Banyakkan selawat pagi petang, siang malam saaaaaaampai beribu2 lemon!.  Sapa2 yg rajin berselawat, hidupnya akan tenang dan ceria.

 Alang2 jadi blogger...  kita sampaikan la apa2 jua pesanan yg baik2 ye puan2, kurang2 untuk peringatan diri sendiri yang dah nak senja ni.    


Ok kita pegi terus kpd tajuk.   Lama tak ke Bus Stand Larkin ni sebenarnya.   Kali terakhir, tak ingat bila... tapi memang tersangat lama.   Rupa2nya kat dalam tu ada cawangan pos.  Tak tau pun ai. Dapat la buat urusniaga kat situ itu ari.   Sambil2 beratur, singgah pulak kat kedai baju sebelah tu.... dapat la sehelai "inner paras lutut" yg selama ni ku idam.  Dah merata cari 1 JB... baru kini kutemui.  TERIMA KASIH BUS STAND LARKIN!.   Sudi jugak ko jual mendalah tu.








Zaman2 remaja ai... jejantas ni blom ada lagi.   Kali ni dah tersergam indah.




Tu tempat jualan barang2 basah...  macam2 ada... tempoyak, sayur2 kampung.





Tingkat atas - area jual2 tudung, baju dsbnya.


Ok la...   itu je nak cerita.   Thanks sudi baca.   Oh ya... lupa nak cakap..   Hari ni buat donut resepi Sheila Rusly... lebih sedap tau dari donut sebelumnya. Lebih lembut dan gebu.  Nak resepi... sila cari Kak Sheila.  Kekeke.  Tak sempat la nak mintak izin beliau utk copy paste kat sini. You all google sendiri ye.

Dahhhhhhhh....


2 comments:

  1. Kakak bus stand Larkin selalu pergi juga tapi cuma singgah di tempat jual tiket sebab anak dara kakak belajar di T'ganu. Selalu hantar sini. Tapi tak pernah melawat tempat jual-jual. Nampak ada kain-baju macam best pulak.. lain kali nak tengoklah:)

    ReplyDelete
  2. dah lam tak pergi sni...baru tahu kat bahagian bawah ada pasar basah...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...