Tuesday, January 6, 2015

Saya Bukan Sombong Cuma Rabun IT

Assalamualaikum and evening!!

Dah 6 hari masuk tahun baru, tapi tak sempat2 lg nak ucapkan terima kasih kpd semua pembaca/follower setia blog ini. Tak kira yg lama mahupun yg baru.
Thank  you darlingsss!!!

Ada pun Kak Mirror lazimnya membuat kunjungan balas pada blogger2 yg singgah.. Tapi kan.. Satu je problem/asbab yg menjadikan Kak Mirror terbantut dan terkujat impian utk meninggalkan komen di blog uolls.. Iaitu.. Google plus mcm pix bawah ni..




Bukan la Terbuta IT sgt.. .cuma rabun sikit je. Dah apply... Tp "digantung".. angkara Kak Mirror guna nama Miss Mirror.. pelik gak ai...  Mungkin Google minta nama sebenar kot?. Ok la.. Next time Kak Mirror isi form pinjam nama Markonah.

6 comments:

  1. Hi miss mirror. setahun lebih tinggal dunia blog. kembali menyinggah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Wanie!!.
      Lamanya U menyepikan diri dari dunia blogging.. Selamat kembali.

      Delete
  2. ha tu muncul blik... knor pun rmai juga rakan yg hilang.. tiba2jer kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muncul balik??.
      Rakan hilang?.
      Saya bukan menghadapi masalah itu K.Nor.. Yg saya maksudkan sy X boleh komen kat Google Plus. Google yg fesyen lama je boleh. (Maksud Sy Yg tgh sy komen skg ni).

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...