Sunday, June 7, 2015

Asal Bukan Belog Yg Hilang

Entah kuman apa yg menerjah masuk dlm henpon ai.. segala gambar yg ai snap selama ni ghaib.  Byngkan... dlm tu ada pix masa mula2 blajar kejar bas, blaja menghafal nama2 jln kat kota metropolitan ni.  Tp now... everything disappeared!!.

Tapi.. takde la sedih sgt pun... segalanya tu DONIA!!.   Dah ilang.. kita snap je yg baru .. hahaha.






Kalau muka ai serious semacam je dlm pix... tu petanda Si Ain yg snap.  Keseriousan muka camera girl ter"reflek" kat muka kita.  Pls take note ye camera man2 di luar sana.  Sila bykkan senyuman tika mengambil gambar.


Kek Pisang Blended - breakfast smlm

p/s :  walaupun tak detail, blog adalah umpama "back up" terakhir klu pix ghaib dr hp.. tu yg x brapa nk sedih sgt... hihi.





6 comments:

  1. Asslamualaikum
    Makin cantik sahabat kita..ni
    Takpe gmbar hilang,jgn orgnya hilang ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam K.Nor..
      T.kasih..
      Betul3... Sib baik bukan sy yg hilang.

      Delete
  2. Mm,anak2 semua skolah kt sana ker?

    ReplyDelete
  3. Haha.. betul2.. setuju sangat.. kalau dah malas berblog pun takkan private atau deletekan blog ni.. banyak kenangan dan catatan ni..

    ReplyDelete
  4. amboi sam posing maut ..huhuhu

    cuaca kat sana mesti sejuk jer kan :-))

    ReplyDelete
  5. He he he,, patah tumbuh hilang berganti kan... cuma tak kan sama je..sob sob..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...