Sunday, December 13, 2015

Tudung Dari Malaya

Selesa plak instant shawl yg my biras jual ni.. rasa macam nak beli lagi.. eh macam nak tolong jualkan.



Abaikan muka ai yg demikian adanya..  (dah tua2 ni.. kadar nak ngedit2 gambo dah menurun... lebih suka jadi diri sendiri... kekeke).. fokus pada tudungnya ye.. bukan orgnya.

Kalau nak fokus pada lipstik pun boleh... baru dibelikan si IRP.. (tetiba kat Aussie ni terjumpa brand Inglot pujaanku)... hadiah anniversary kot ni..
Walau sekadar lipstick tetap kuhargai Abg.

Kan ai dah cakap.. kitorang ni bukan jenis yg pedulik sgt dgn sambutan2 ni..   Lagi pun kat sini takde Thistle ala2 JB.. Hotel yg gah byk tak halal. Abih nak mkn apa..  Makan lilin?.  Huahaha..



Tapi Irp bawak la jugak keluar mkn..


Makan bertemankan Dog...
No no no... bukan kitorang punya K.
Karang kontroversi plak.. Tak rela ai.

Customer cafe tu ikat kat tiang sebelah tempat kitorang "candle light dinner" ..Mak snap la kat sini.. sbb cumil.

Sekali sekala dia menyalak panggil tuan dia yg tgh leka mkn kat dalam.  Mungkin boring gaknya..


*candle light dinner la Sgt!!!.
apa2 pun ai syukuri... Allah masih panjangkan jodoh... alhamdulillah.. moga bahagia till Jannah.  Aamiin..


4 comments:

  1. selamat ulang tahun pkhawinan sam....moga sam n hubby serasi bersama hingga akhir..amin

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun perkahwinan cik~
    Semoga bahagia sentiasa.
    Comelnya instant shawl^^

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...