Sunday, January 17, 2016

Branded Handbag Di Sydney

Inshaallah kalau balik semula ke Perth, alamat tak terupdate la belog sebagaimana dijanjikan.. sebab akan kembali busy dengan tugasan.

So, kita cerita dulu mana yg ada dlm henpon ye... yg dalam DSLR... kiv dulu. Yang pastinya hari kedua kat sini.. tempat2 penting spt Opera House dah pun kami singgahi.

Sebelum datang sini .. puas juga aku bertanya dgn kawan2 tentang lokasi penjualan branded handbag (kalau pun tak beli.. at least cuci mata.. kan?)... tapi ramai menggeleng tak tahu.


Tetiba pagi tadi tak semena2 terserempak bangunan tersergam indah, Queen Victoria Building di George Street.   Kat sinilah rupa2nya beg2 tu terjual.







Mesti korang nak tanya tentang perbandingan harga?.   Tak banyak beza sangat dengan JPO mahupun Pavilion.


OK la.. itu je untuk malam ni...
sekadar untuk pengetahuan am diri anda.   Next time inshaallah kita cerita pasal Opera House plak.


Tumpang selfie jap untuk kenangan.  Thanks adik iparku, Balqis memilihkan tudung ni di Msia.... rasa selesa sepanjang perjalanan.

4 comments:

  1. Tak banyak beza harga tu dh convert ke duit mesia ke sam? Kalau gtu kalau beli kat sini pun ok ye? Jimat duit hotel dan kapalterbang.. hihi.. (mcm la jenis memakai beg branded).. tukang sibuk je ni.. seronokla sambut bday sambil jalan2 sakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah Aisy... lepas convert pd RM. Beli kat Msia pun OK.. cuma design kat sini lebih latest dan pelbagai.

      Just my personal opinion.

      Delete
  2. Replies
    1. Tak juga.. tengok tempat. Baju mungkin murah tapi beg
      Gucci.. tetap juga RM3k... K.Nor.. haha.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...