Saturday, January 16, 2016

Sambut Birthday Di Sydney

Assalamualaikum gurlz!!.

Bersiaran dari bumi Sydney setelah menempuh 5 jam flight.  Kalau ikut perancangan awal, sepatutnya kami tengah berjimba di Jakarta tapi tah macam mana tetiba Ain kansel dan memutus untuk ke Sydney berdasar gerak hati.

Sapa tak exited kan nak terbang ke negara kelahiran nenek moyang (Indonesia)...  rupa2nya semuanya ada hikmah.




Dah jumpa 1 jalan di mana banyak restoran halal di  Sydney ni  iaitu di
George street, Liverpool street.

OK gurlz... kita akan sambung cerita ni dgn panjang lebar di next entry... dgn pix yg lebih clear dan informasi yg lebih detail... inshaallah.

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...