Friday, January 15, 2016

Pilihan Nasi Ayam Terbaik Di Perth

Thanks kepada semua yg wish my birthday.    Yang blom sempat... takpe..  talian hayat masih dibuka sebab ai sambut birthday 7 hari 7 malam.
khe3...


terharu dapat ucapan dari Tanah Malaya.. thanks ibu mertuaku..
doa Mak sgt bermakna..
especially di hari Jumaat yg mulia ni..


Ptg ni banyak nak clearkan SD yg makin nak full ni.. so, nak buang byk gambar yg dah tersnap tu ari..


Dah janji tu ari dgn owner restoran, yg gah bak hotel ni untuk promosikan kat alam maya tapi asik tertunda2..


Myrasa ni berlokasi di Manning.



Rojak epal.  Sedap!!.  Ia satu pilihan if we craving for kerabu mangga or rojak petis Malaya... sbb dari segi rasa tak byk lari.



Nasi ayam dia kita bagi 5 bintang!.
Congrats ye.. Dato Jamal.



Dgn baik hatinya ai snapkan harga untuk bajet anda.



Restoran ni bermuralkan flaura fauna (ada pix pokok buluh kat dinding).. rasa tenteram dan romantic. 

OK lah .. itu je nak cerita.

5 comments:

  1. Hihi HAPPY BIRTHDAY <33333

    dapnya naciii ayam :(((

    ReplyDelete
  2. Nasi ayam ..kompom sedapppp..
    Byaq dolarlh katakn

    ReplyDelete
  3. Hepi bday, yang ke berapa erk?

    Sempat lagikan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Umi. Yg ke berapa?
      Saya dah warga emas dah..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...