Wednesday, March 9, 2016

Gerhana Matahari 2016

Jika tiada reply lagi mereka itu... nampaknya aku tak akan teragak-agak membuang terus iklan itu.  Lagi baguz!.  Tambah ringan nanti blog aku k!.

Apa yg kau bebel pepagi ni Sam?. Tak elok tau..  Oh ya Cikgu2 di luar sana, semalam kawanku pesan (beliau nazir sekolah) Cikgu2 jgn bebel pada anak2 murid di waktu pagi... nak bebel kena tunggu petang.  Nanti anak murid ilang mood nak belajar.

Betul juga pendapat beliau.  Aku kalau pepagi dah kena bebel (dulu2 la masa zmn sekolah).. hilang mood sampai esok pagi, sampai minggu depan, sampai bulan depan.

So, mari ambik nafas dan isytigfar...
Ceria2kan pagi anda.  Daahhhh...


Oh ya.... arini tak mo tengok matahari k... nanti Kassim Selamat. Solat sunat k.


2 comments:

  1. Kadang terlupa Sam apa lagi sebab sudah diberi green light still tak berkesan itu yg jadi membebel ye dak?

    Kakak dah solat tadi:)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...