Thursday, September 1, 2016

Rahsia Rambut Lebat - Rahsia kita2 jer!πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

 Assalamualaikum...

Indah sinar sang suria...
Lembut irama sang bayu..






Ai pun heran.. padahal bertudung Makcik kau ni tapi jadi tempat rujukan kawan2 kat sini tentang penjagaan rambut?. πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ.   Harus meletop2 ni kalau ai jual produk.. πŸ˜†πŸ˜†.

Gamaknya sebab ai ni dah level makcik2 yg berpengalaman kot.  Dah bersiri2 la katakannnnn.

Ok.. don't worry gurlz.. tiada rahsia antara kita... akan kita bincangkan nanti di hujung siaran tentang mahkota wanita.  Sebelum tu meh la layan ai ngemas dapur.





Term break memang best...
Dapurku dah jadi syurgaku.
Mlm plak... just I said earlier... ajar Shashal.
Mom harap Shashal membesar jadi insan
berwibawa & penuh ilmu di dada... aamiin.




T.Kasih kepada Matsomherbs di atas tajaan jug termos dari Malaya.  Kepada yg nak simpan air panas atau sejuk dan kekal berjam2.. sila la rojer2 beliau.


Ni ler yg ai pakai untuk melebatkan rambut, keep our hair stronger, longer...
Castor oil tu jarang pakai sebab bau dia pelik... tapi kalau uoll tanya Pakcik Google khasiat dia bagus utk lebatkan rambut.
Amla ok sikit aroma dia sbb bila terhidu  mengimbau kenangan rumah jiran lama ai, Shilpa Shetty!.  Wangi2 ala2 minyak jambul gichew!!.

Ok. Bai. 






2 comments:

  1. Wah, Jug tu dah sampai Perth, aku entah bila nak sampai,byk sgt negara nak pergi, malangnya ekonomi negara tgh merudum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanggup aku tinggal brg2 lain dulu semata2 nak terbangkan jug tu ke mari.. hihi.. t.kasih.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...