Thursday, April 20, 2017

Makan Menu2 Mongolia Di Perth

Selalu juga kalau lalu kat Hay Street disapa pelancong2 Malaysia..

"Boleh tanya tak Kak.. kat mana tempat makan halal?".

Owhh...  kalau area tu,  silalah ke Murray Street...  singgah di Insan Cafe ye..  memenuhi selera dan harga berpatutan.  (Tapi pix takde... asal makan kat sana lupa nak snap... napa tah).


p/s  :

Tapi kalau ketika tu ai tgh jalan dengan anak lelaki.. jangan tanya beliau plak... nanti jawapan Shashal...

"Ohh...  you can google..".

😐😐😐


Dinner Di Restoran Mongolia - SILK ROAD

Seharian semalam ai gantung periuk...
Irp ajak makan kat restoran halal yg baru bukak kat Victoria Park  -  Silk Road (nama restoran tu).

It's a Mongolian Restaurant!.

Sejurus masuk dah disapa mesra dengan Bahasa Mandarin.
Tak pasti la sama ada itu adalah polisi sykt atau kerana melihat mata Ain yg sepet atau wajahku yg Amber Chia... ahakz!

Ahh  tu sume bukan persoalannya.  Persoalannya sekarang... sedap tak menu dia Miss Mirror?.

Memanggg berbaloi!!.  Kalau kita refer pada menus (katalog),  gambar2nya macam tak mengujakan sangat... tapi bila terhidang memang sedap2.  










Itu je la nak upload.  Ada satu pix pada Ain lagi.    Tunggu2 dia tak forward plak.. malas nak tunggu lagi.



No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...